[]

çakma mahkame kararı (bazı sitelere giremiyorum)

Arkadaşlar vk.com'a girdiğimde ergence Mahkeme kararı engellenmiştir!!! yazıyor sonuna da 3 ünlem koymuşlar. Paintle yazılmış gibi büyük kırmızı dandik bir font. Bu ne allasen? Arkadaşıma denettirdim sorunsuzca giriyor siteye. .com yerine vk.com/people denediğimde ise:

Not Found

The requested URL /people was not found on this server.

Apache/2.2.15 (CentOS) Server at vk.com Port 80

ile karşılaşıyorum. Aynı şey imgur.com ve paylaşılan fotolarda başıma geliyor.

imgur.com (yasaklı) uzantı fotolar not found.

Nolmuş modemimde bir sorun mu var arp poisoning miş yemişim yoksa host dosyasıyla alâkalı bir sorun mu?

bi de not defterim bozulmuş. her tıkladığımda hızlıca cmd açılıp kapanıyor. hack falan değildir demi?

 
Crome kullanıp Zenmate uzantısını yükle crome'a.

her siteye girebileceksin..
  • Fayfa  (23.05.15 18:59:50) 
eger domain bazli engellemeyse dns kayitlarindan baska sunucuya yonlendirmislerdir ve o sunucuda da /people icin bir ayar yapilmamistir. arkadasinin dns ayarlari farkli olabilir. dns degistirip denedin mi?


  • sterimar  (23.05.15 19:00:44) 
Fayfa, hocam zaten zenmate kullanıyorum da premium olmadığı için bariz bir yavaşlama söz konusu ayrıca sorunuma bir çözüm değil. Başkalarında yasaklı olmayan şeyler bende mahkeme kararı bla bla bla diyor. ne ayaktır bu öğrenmeye çalışıyorum. arkadaşımda da default dns olduğu için denemeye gerek duymadım. siz de tıklayabilirsiniz vk.com, imgur.com dns yoksa sonucu söyler misiniz?


  • oddyseus  (23.05.15 19:01:13 ~ 19:02:19) 
hicbir dns ayari kullanmayinca sorunsuz aciliyor bende. servis saglayiciya gore dns bazli engellemeler degisebilir. fakat halihazirda zenmate kullaniyorsan boyle bir seyin olmamasi lazim. o konuda bir sey diyemeyecegim.


  • sterimar  (23.05.15 19:24:18) 
uydunetle bu yüzden 2 kere kavga ettim.
mahkeme kararıyla kapatılmıştır diyor.
hangi mahkeme, hangi karar yazmıyor. belki itiraz edicem o karara?
ne yaptıkları belli değil, internet adamların oyuncağı oldu.

www.eksiduyuru.com
  • titiraprap  (23.05.15 19:27:29 ~ 19:27:47) 
zenmate kullanınca açılıyor sorun yok ama çok yavaş. google dnsleri ile denedim yine olmadı. sadece proxy vs vpn kullanınca girebiliyorum.


  • oddyseus  (23.05.15 19:28:36) 
titiraprap, hocam dns falan değişince çözülüyor mu peki sizde? ben google dns yaptım yine aynı.


  • oddyseus  (23.05.15 19:30:19) 
dns değiştirince imgur düzeliyor.
sistemi+modemi kapat/aç istersen

  • titiraprap  (23.05.15 19:32:25) 
aynen önbellek sorunuymuş. .com yerine uzantı denedim de açıldı dns değiştirince


  • oddyseus  (23.05.15 19:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.