[]

Penis çevresi ve testislerdeki ufak yağ bezeleri - fordyce noktaları

Merhaba. Bunları yok etme düşüncesi oluştu bende. aslında neredeyse hepimizde var bunlardan, belki farkediyorsunuzdur. dişiler de dahil. özellikle genital bölge çevresi ve ağzınızda (özellikle üst dudak içlerinizde) ve meme ucu çevresinde pütür pütür minik noktalar görürseniz, onlar taa kendileridir. genital bölgedekiler içi yağ dolu ufak sivilceler gibi. büyüklük ve belirginlik kişiden kişiye değişiyor sanırım evet. zararsızlar.


şurdan bakalım , (bkz: fordyce noktası) (bkz: fordyce granülleri) (bkz: fordyce's spot)
kimileri de şöyle adlandırıyor (bkz: pearly penile papules) kısaca (bkz: ppp)
wiki'den bakalım , en.wikipedia.org

evet, bu noktalara sahip olup da çözümünü bulan, bulabilen ve arayan var mı? neler tavsiye eder ve önerirsiniz, dermatoloğa gitmeden herhangi bir tedaviyle azaltan, yok eden var mı bu noktaları? şimdiden, cevaplar için teşekkürler.

(bu arada bi dönem roaccutane muadili zoretanin kullaniminda yok olmuştu bunlar, sözlükte de bahsedilmiş)

 
o pütürler bug değil feature.


  • kargn  (23.05.15 18:37:38) 
Hocam onlar cozum bulman gereken seyler degil. Zira bir kusur hastalik veya anormal birsey de degil.

Aksine, mesela penis cevresindekiler gayet de bir amac icin varlar.
  • mahone  (23.05.15 18:47:56) 
doğal tırtık onlar boş ver tek derdin bu olsun kardeşim.


  • mrthany  (23.05.15 19:12:08) 
barcelona, ne alâka adam tıbbi bir sorundan bahsediyor. zaten duyuru başlığında penis yazıyor isteyen okumaz. neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum.


  • oddyseus  (23.05.15 19:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.