[]

Google adwords niye bu kadar zor?

hayatımda gördüğüm en komplike, en zor, en anlaşılması imkansız şeyi olabilir adwords.

saat 1'den beri; bir kız yurdu için anahtar kelime seçmekle meşgulum.
öğrenci yurdunun olduğu üniversitelerin isimlerini ve bulunduğu ilçeleri (istanbul) anahtar kelime olarak belirledim. günlük de 50tl falan bütçe belirliyorum.

ama naparsam yapayım 15tl max günlük maliyet, 10 tane de tıklama diyor.

ne bu amk ya, arkadaş imkansız bakın imkansız bu kadar az sorgu. diyor ki: günde 100 sorgu olur, 10 tanesi de tıklar işte.

istanbul üniversitesi günde 100 kez google'lanmıyordur eminim yani. öyle söyliyim.

neyi yanlış yapıyorum ben ya, bana şu işi basitçe anlatın. komplike işler yapmıycaz. anahtar eklimelerimizi giricez, anahtar kelimeye yönelik de tık sayımızı görücez. başka bi bok beklemiyorum.

 
3-4 defa 25 TL + 100 TL kredi ile reklam verdim fakat ne yalan söyleyeyim istediğim geri dönüşü Adwords ile alamadım. Belki anahtar kelimelerimin pahalı olmasından belki başka bir nedenden bilemiyorum.

Hocam sana önerim telefon ile kendin arayarak müşteri hizmetlerinden konuyla ilgili detaylı bilgi alman. Bıkmadan, usanmadan konuyla ilgili bilgilendiriyorlar.

support.google.com
  • teknikekip  (23.05.15 16:04:44) 
vallaha harbiden acayip zor bi şey. ben tam etkisini bilmiyorum ancak anahtar kelimelerinizin kalite puanlarını incelediniz mi? kalite puanı ne kadar düşükse o kadar fazla para harcıyorsunuz üstlere çıkmak için. sanırım uygulamada üç farklı değişkene göre gösteriyor kalite puanını. şu sebepten dolayı düşük diyor, o yüzden ona bakmanız faydalı olabilir. puanın en önemli kriterlerinden biri de "landing page" olarak adlandırılan sayfada sık geçen kelimelerle uyumu.


  • raikkonen  (23.05.15 16:22:06) 
yok arkadaşlar ya bi sik anlamadım. hayatımda gördüğüm en kötü hizmet.

facebook kullanışlılık olarak google'ın amına kor ayıptır söylemesi. reklamı veriyorsun, tıklama sayısı belli görüntüleme sayısı belli bütçe belli. kafa yormuyor.

adwordse para yatıracağıma gider o parayı borsaya yatırırım, onu öğrenmek daha kolay.
  • kamera motor  (23.05.15 16:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.