[]

Ales'ten yanlislikla 84 aldim

Selamlar,
Evet boyle bir aptallik yaptim. Ea cozmem gerekirken sozel cozup 84 almisim. Ea 71de kaldi haliyle...Say1-soz1/2 cozmusum say1/2-soz1 cozecegime :D Kasimda dogru cozmustum halbuki, sinavda karismis.

Sozel bolumler neler? Internette sirali tam liste bulamadim. Nereleri onerirsiniz? Toefl-gpa filan da var. Ilgi cekici bir sey varsa kayit yaptiririm.

 
sana da üniversite okutuyolar abi işte. adşfjh sözel bölümler neler derken, kendi bölümün ne ki ? her bölümün belli bölümlerden mezun olma koşulları var.


  • diggity  (22.05.15 19:09:42) 
Hocam yapmayın yanlışlıkla sözel çözdünüz diye hayatınızı mı değiştireceksiniz? En başta yanlış tercih yapıp zaten ilgi alanınız eada değilse bilemem tabi.


  • oddyseus  (22.05.15 19:16:03 ~ 19:41:36) 
lütfen duyuruyu silme. favorilere aldım. ülke insanını bu kadar net özetleyen bir şey okumamıştım.


  • sen git ben geliyorum  (22.05.15 19:35:19) 
inanılmaz


  • in the dark  (22.05.15 22:20:07) 
kaydırma yapanı gördüm ama yanlış test çözeni ilk kez görüyorum.


  • kuzey li  (22.05.15 22:24:32) 
Yonetim bilisim sistemleri okuyorum. Hayatima yon vermek icin okumayacagim ki yuksek lisansi, okumak istedigim icin okuyacagim. Ales'e girecegim gun bir iki saatlik uykuyla duruyordum, kafam allak bullak olmus sasirmisim. Sinav sabahi neleri yapmam gerektigine bakacaktim unutmusum o arada. Ulke insanini ben ozetliyorsam ne mutlu bana ve o insanlara :)

Okumak istedigim icin acik ogretim de okuyorum su anda :D Sinavlara calisirken bir iki sey ogreniyorum hic yoktan, iyi oluyor.

Sozelle hayatim boyunca alakam olmadi da ne tur seyler var diye sormustum soruyu. Tarih var diye biliyorum bir tek.
  • fakyoras  (22.05.15 22:42:53 ~ 23:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.