[]

Site Url Yönlendirme

Merkez Türkiye'den herkese selamlar,

öncesinde blogspot üzerinde var olan bir sitem vardı ve içeriklerim
"siteismi.com/2015/05/yazıadı" gibi giriliyordu

şimdi wordpress'e geçtim, blogspottaki yazıları wordpress'e taşıdım ve artık girmiş olduğum yazılar "siteismi.com/yazıadı" olarak giriliyor.
fakat google indexlerken yine blogspottaki gibi indexlemiş bu yüzden google aramalarında çıkan sonuçlara tıkladığımda 404 hatası alıyorum. bunu nasıl çözebilirim?

 
Wordpress'de de 2015/05 şekline getirebilirsin:

www.skyafar.com

Ya da ben yeni yapıda istiyorum, sadece Google'dan gelenler yenisine yönlensin diyorsan da .htaccess'a aşağıdaki satırı ekle:

RedirectMatch 301 /\d{4}/\d{2}/\d{2}/(.*)\.html www.siteismi.com$1

( yıl/ay/gün olmuş bu, sondaki \d{2}/ fazla olmuş :) )
  • osurdum  (22.05.15 11:56:31 ~ 14:03:01) 
senin vermiş olduğun kodu ekledim ama çözüm olmadı. sonrasında verdiğin kod ile ufak bir arama yaptım, düzgün çalışan kod aşağıda. başkasının da işi görsün diye buraya bıraktım.
çok teşekkür ederim.

<IfModule mod_rewrite.c>
RedirectMatch 301 /\d{4}/\d{2}/(.*)\.html sitename.com$1
</IfModule>
  • asyMMetry  (22.05.15 12:30:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.