[]

ikinci el arabalarda ucuk fiyatlar

Alacagimdan degil de oylesine az once honda jazz fiyatlarina baktim. Hayalimdeki araba benim jazz. 2009 modellerine baktim mesela. 41000 tl fiyat ceken var. Manuel, benzinli, 90 binkm'de. Bunun mantikli bir aciklamasini yapabilecek olan var mi? 2012 modellerine ortalama 50000 lira istiyorlar. 2012 bak. Yazin sanirim 2015 modelleri piyasaya surulecek, 0'i 50-55 bin civari olacak. Millet yolunacak kaz mi ariyor ne yapiyor anlamadim? Cok ucuk degil mi sizce de?




 
sahibinden çok yüksek fiyatlar ama 41 e 90 bin düz jazz alacağına sıfır 1.4 ibiza al aradaki farkada lpg tak vergisini öde 10 bin km de bedava git.


  • mrthany  (22.05.15 01:02:50) 
2009 full otomatik jazz var bende. Cam tavan, otomatik klima, koltuk ısıtma, iphone bağlantısı, isofix vs. vs. 43'e veririm.


  • hadi hadi  (22.05.15 01:28:18) 
10-11 yıllık arabalara 30 binden kapı açılıyor artık.
symbol aldım 2012 model dizel.
o kadar az yakıyor ki anlamıyorum bile, bakımları ucuz, seviyeli bir birlikteliğimiz var konforsuz olsa da.
isterdk biz de daha iyisine binelim ama ne demişler; ne kadar ekmek o kadar köfte...
  • alibaba06  (22.05.15 11:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.