[]

hayat ne kadar şahane değil mi?

ne iş var ne para var ne de aşk. gençlik çürüyüp gidiyor.
aynı durumda olan var mı? napmak lazım?



 
is bulunca gerisi de gelecegi icin is bulmak lazim.


  • baldur2  (21.05.15 23:19:59) 
param yok, sevgilim yok, işim de vardı bugün itibariyle işsiz kaldım.

üstüne deli gibi kilo alıp asosyalleştim.

okulun bitmesini ve daha sağlam adımlarla bir kariyere giriş yapmayı planlıyorum. bakalım kredi kartı da götümde patlayacak gibi ama :)
  • scent of a pastrami  (21.05.15 23:27:04) 
aşk olmadıktan sonra diğerlerinin de bir önemi yok zaten. sevgili bul.


  • fransizkalanadam  (21.05.15 23:28:31) 
iş var, para da var, yalnızım, mutlumuyum?
idare ediyoruz işte,
yani iş iyidir.
  • kahramanikarus  (22.05.15 16:39:52) 
iş var aşk var parada var ama yine mutsuzum hatta daha 10 dakika önce keşke yalnız olsam işimde paramda olmasa kimse benden bişey beklemese sadece kendi başıma olsam diye geçirdim içimden.. hayat böyle heralde neye sahipsen mutlaka diğerini istiyosun. değişik.


  • heee  (22.05.15 16:47:57) 
saadetin elde edilmesi gereken bir mefhum olduğu fikrinden uzaklaşınca rahat ediyorsun. acınası ve zor bir hayat yaşamamak için de gerekli olan tek şey para/iş


  • simbolmina  (27.05.15 23:46:19) 
Misal benim dedem mide kanseri, 5 ay içinde ölecek. Böyle düşününce, ölümün olduğu bir dünyada çok basit konulardan şikayet etmenin esasında şımarıklık olduğunu idrak edebiliyorsun. Düşünsene lan, 5 ay içinde öleceksin. Böyle bir durumda ne aşk hayatından şikayet edebiliyorsun ne de parasızlıktan. İnsan elinde olmayana değil de elinde olana sahip çıkıp mutlu olmaya çalışıyor o zaman. Ben bunu tavsiye ediyorum.


  • angelus  (27.05.15 23:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.