[]

tütün sorusu

ben tütüne golden virginia ile adım attım bir paketten sonra çok kötü diyip bıraktım old holborn sarı ile uzun seneler devam ettim. sonra artık holborn ağır gelmeye başladı tekrar virginia ya döndüm sarı ve yeşil arasında gidip geldim sonra drum sarı çıktı onu denedim arada küba tütünü var. fakat son bi beş aydır tüm tütünler ağzımda leş bir tat ve boğaz acısı bırakıyor. sürekli içici değilim aldığım bir paket bir aydan fazla gider bana. bunun nedeni ne ? tütünler kuru da değil




 
sık tütün değiştirmek boğaz ağrısı yapıyor zaten. O kadar sık değiştirmeyin bence.


  • oğlum çok zor lan  (21.05.15 23:05:37) 
3 senedir ağırlıklı olarak old holborn sarı içtim. drum ve golden kullanan arkadaşlarım da var. hepimizin ortak sıkıntısı uzun süreli ve sürekli kullanımda boğazda yanma, ağızda bıraktığı tat, öksürük ve balgamda artış gibi durumların ortaya çıkması. arada bir ay kadar normal sigara içip tekrar tütüne dönüyoruz. fena da olmuyor, bir süre ara ver tekrar dene derim.

bir paket tütünü ortalama 5-6 günde içen birisiyim.
  • carpena  (21.05.15 23:07:35 ~ 22.05.15 01:05:59) 
bulabilirseniz american spirit'i deneyin. hatta bi de cesit bulabilirseniz acik mavi pakette olanini alin. katkisiz ve icimi hafif bi tutun.


  • hopeless  (21.05.15 23:44:44) 
@hopeless İstanbul da mi buluyorsunuz siz ?


  • kablelvuku  (22.05.15 15:23:46) 
evet.


  • hopeless  (22.05.15 18:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.