[]

Bankalar üniversite öğrencisine kredi verir mi?

üniversite öğrencisiyim. okulla pek alakam yok ama kağıt üzerinde halen öğrenciyim. herhangi bir banka bana 500 ytl kadar kredi verebilir mi? kim belirliyor bu kredi verme olayını bankalarda?

çalışmıyorum. hiçbir gelirim yok. ama bu miktardaki krediyi geri ödeyebilirim.


 
vermezler.


  • blackdog  (07.09.09 20:28:08) 
garanti bankası vermiyordu gelirin olmadığı, harçlığı da gelirden saymadıkları için.
maaş bordrosunu getir krediyi kap dedilerdi bana geçen yıl:)
bi de yanlış bilmiyorsam min. 1000 TL idi kredi tutarı.
  • somethinginthewayshemoves  (07.09.09 20:28:14) 
hiç bir gelirin yok çalışmıyorsun ve para istiyorsun ?

git bankaya söyle bakalım "500 liraya ihtiyacım var çalışmıyorum ama geri ödeyebilirim", bakalım ne diyecekler..
  • szqnn  (07.09.09 20:29:35) 
500tl gibi bir miktar için kredi var mı bilmiyorum ama tanıdık müdür , bireysel müşteri temsilcisi varsa alırsın , yanlışım yoksa yapı kredi bankasında belli bir miktara kadar şube direk kredi verebiliyor ben asgari maaşla , hiç bir ek gelirim yokken 10.000tl kredi aldım ( aylık taksit gelirimden yüksek görünüyor kağıt üstünde ) yapı kredi'den şube müdürünün yardımı sayesinde , garanti bankası deneme çünkü orada bütün krediler genel müdürlük onaylı oluyor. Ya tanıdık bankacı ya kefil olabilecek bir çalışan ya da senin için kredi alabilecek birini bul. Düşünmüşsündür mutlaka ama mümkünse borç al birilerinden bence.


  • JD  (07.09.09 20:52:40) 
500 ytl icin kredi karti cikar ordan cek
daha mantikli gibi gelio bana

  • all girls dream  (07.09.09 20:58:34) 
denizbankk veriyordu bi aralar, kefilsiz, belgesiz..
cep telefonundan bi yerlere mesaj atıyordun tc numaranı yazıp, sonra da cevap geliyordu şu kadar krediniz hazır istediğiniz şubeden çekebilirsiniz diye..
bunun dışında, bana sorarsan kasma bu kadar, kredi kartı alıp ondan çek parayı, öğrenci kredi kartları 15-20 günde eline ulaşıyor, ve limiti de aşağı yukarı senin şu anda ihtiyacın olduğu kadar oluyor
  • de jure  (07.09.09 20:59:49) 
kredi vermez ama kredi kartı verir. veya çalışan bir kefilin olursa kredi de alabilirsin


  • more than ever people  (07.09.09 21:37:54) 
@durukafa denizbank'ın vereceğini sanmıyorum. kredi koşulları biraz katıdır çünkü oranın. çalışanlara bile belirli şartlar arıyorlarken sanmıyorum öğrenciye versinler..


  • machine head  (07.09.09 22:35:01 ~ 22:36:06) 
@mh 4-5 ay önce öğrenciydim ve ordan kredi çektim.. en fazla 3600 tlye kadar veriyolardı bana.. daha azını da alabiliyorduk min. tutar da 1500 falandı galiba..
şimdi buldum kurtaran yaz boşluk bırakıp tckimlik numaranı yaz 3280e gönder..
linki de burda: www.denizbank.com
  • de jure  (07.09.09 23:43:14 ~ 23:53:27) 
öğrenci kartlarının nakit limiti genelde olmuyor, olanın da(finansbank) 200 tl.tefeci bulman gerek sanırım :)


  • pofudukayi  (08.09.09 01:09:26) 
Kredi kartından nakit çekmeyi düşmanıma bile önermem, karttan nakit çekim harcama gibi değildir. Hem çekim ücreti, hem faiz işler. Çektiğiniz tutarı son ödeme tarihinde tamamıyla ödeseniz bile, çekim ve ödeme tarihi arasında faiz işler. Kredi taksitine benzemez, parça parça öderseniz başınıza bela olur. (Bunları mağdur olarak değil, mağdur olanları görerek ve aynı zamanda eskiden bankada ürün yönetmenliği yapmış biri olarak ifade ediyorum. Ama ha, bankalar işi değiştirmişse, kredi kartından nakit çekene güzellik yapmaya başladılarsa o başka.)

Bir yakınınız ya da arkadaşınız alsa krediyi daha iyi olur. Bu kişiler size direkt borç verse daha iyi olur.
  • uyuklayankedi  (08.09.09 18:01:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.