[]

gerçekten böyle mi düşünüyorlar ?

chp nin bugünkü "merkez türkiye" projesinden sonra yine gördüğümüz gibi yandaş medya ve twitterdaki aktroll vs. diye nitelendirilen kitle gerçekten aynen yazdıkları gibi mi düşünüyorlar. yani aklım almıyor, onaylanmaz vs. anlarım ama bu kitle her seferinde aşağılık şeyler yazıyorlar (ekteki resim) ona da eyvallah ama akşam evinin yolunu bulabilecek akla sahip olan bu insanlar nasıl olur da bir taraflarından anlıyorlar.
not: tarafı olduğum partinin ne olduğunun önemi yok.
not: bunu cevabını beklediğim bir soru olarak görmeseniz de olur, şiştim artık bu derece iğrenç yazılardan.

resim için: i.tmgrup.com.tr

 
Fazla bir şey beklememeli, yani her zaman diyorum iktidar değişse ne olacak, bu kitleyle ne başarabilir bu ülke, babam mhp'lidir, kendisi akp'den mhp'ye dönen olduğunu bahsediyordu seviniyordu, fakat dedim ki ne kazandıracak o kitleler bir anda eğitimli doğruyu araştıran kitleler olmadıktan sonra neye yarar, çünkü adamlar bölgedeki güçlü partiyi destekliyorlar belli.
Tayyip yarın çıksa bilali seçin dese seçilmeyecek diyebilir misiniz?

Ek olarak şu izmire köy köy diyorlar ya çok gülüyorum, hayır istanbul sanki muazzam bir şehir, sadece bağcılara esenlere bakılsa neyin ne olduğu görünüyor. bir nick"durduralamaz" yüksek ihtimal durdurulamaz yazmak istemiş.

Yine bir şey daha, yoksulluğu bitireceğim denmesini eleştiren kitleler bunlar, 13 senedir yönetiyorlar bir 4 sene daha yönetmek isityorlar ama fakirliği yoksulluğu bitirme gibi bir fikirleri yok. 3. Havalimanı 3. köprü ile kalkıncaz sözde, fakat bunlar uzun yıllar yap işlet devret modelinde mesela, devlete vergi dışında katkısı olmaz ve mesela hedefler tutturulamazsa hazine firmalara ödeme yapacak ve kalkınacağız :D
  • atom karincanin torunu  (21.05.15 14:52:10) 
aynisinin katbekatini eksicilerm twiterrcilar akpartiye yaparken de sorsaydin ya.


  • mayeskuel  (21.05.15 14:56:23) 
neden okuyorsun ki ne yazdıklarını. neticede "bunlar asgari ücreti artıracaklarımı söylüyorlaaarrr" diye haykıran adama "yuuuuhhhh" diyen bir güruhtan bahsediyoruz.


  • himmet dayi  (21.05.15 14:59:47) 
görseydim sorardım @mayeskuel. beni "şişiren" olay partilerin üstündeki birşey. zaten o yüzden de görüş belirtmedim, tutarlı düşünen bir ak partiliyi de tenzih ederim kastettiğim durumdan. esas konu hangi taraf olursa olsun seviyenin adeta "benim dayım senin dayını döver"e kadar düşmüş olması. oy verecek bir vatandaş olarak bundan rahatsızlığımı belirtmede de sakınca görmüyorum.


  • foseptik çukuru  (21.05.15 15:01:39 ~ 15:02:57) 
tüm bu olayların özeti ne biliyor musunuz; bu insanlar tayyipten korktuğu kadar allahtan korkmuyorlar. beyinlerini kullanmıyorlar. yüzyılın projeyisymiş yok asgari ücrete zammış siktir et bizim açlıktan ağzımız koksun ama yine de erdoğanın götünün kılıyız.

hiç kimsenin açız, evsiziz, işsiziz, mağduruz diye şikayet etmemesi lazım. herkes oyunu hür iradesiyle veriyor. 200 lira karşlığında boş oy veriyor sonra çocuğunu ayakkabısız dolaştırıyor. neyse sinirlenmeyeceğim.
  • neira  (21.05.15 15:08:05) 
pufff. ya yorum yazan tiplerin profil fotosuna bakın. hepsi fake saçma sapan hesaplar.
velev ki böyle düşünüyor. ee?

  • enkolaykullaniciadi  (21.05.15 15:09:44) 
haklısınız arkadaşlar ama -bazı arkadaşlar için belirteyim yine de, her ne kesimden olursa olsun- bu kadar bağnaz insanların varlığı beni buraya bunları yazdıran esas nokta.


  • foseptik çukuru  (21.05.15 15:13:02) 
ya şu ülkede ay bağnaz ay yobazlar bakış açısı da beni korkutuyor hep. ulan sanki elin avrupa sında amerika sında bağnazı yobazı yok. yani bağnaz insanların olmadığı bir yer yok.


  • enkolaykullaniciadi  (21.05.15 15:21:11) 
Sosyal medyada saçmalayan çok fazla oluyor. Bu örneği de onlardan biri sandım ama değilmiş. Yazılanların çoğu mantıklı. Ben de o bağnazlardan biriyim.
Tabi senin dahil olduğun kitlenin aşağılık şeyler yazdığına hiç şahit olmadım. Biz çok aşağılığız ak troller olarak. Bayaa aşağılığız... Daha da aşağılık olamayız dedik ama bayaa aşağılık olduk... Çok aşağılık olduk...

Biz yandaşız. Kimin yandaşı? Yunan hükümetinin yandaşı... O yüzden aşağılığız. Halbuki Türk hükümetini desteklesek vatanperver olurduk. Ya da tam tersi mi? Seçilmiş Türk hükümetine sövünce mi vatanperver olunuyordu?
  • ne nicki be  (21.05.15 15:52:55) 
gerçekten düşünüyorlar mı ? bence asıl soru bu


  • lorne malvo  (21.05.15 15:57:57) 
Sour'a katılarak eklemek istiyorum ki, şahsen beni bıktıran tam da bu. başlatan taraf dindar veya değil onu geçtim. dediğin gibi sadece siyaset değil tarafların(akp-chp-mhp-hdp veya fb-bjk-gs vs.) birbirlerine "düşmanlıklarını" sosyal mecrada "nefretle kusmaları"na benim tepkim. insanların birbirlerine karşı veya sahip çıktıkları değerlere saygısının kalmamış olması. demek istediğimin anlaşılması dileğiyle.


  • foseptik çukuru  (21.05.15 16:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.