[]

şu cins fasulyeyle ne yapılır?

fotoğrafta görmüş olduğunuz fasulyenin dondurulmuşu var elimde. herhalde önceden pişmiş olduğu için 2-3 dk kaynatmak yeterli oluyor. ne yapılır bu fasulyeyle? normal zeytinyağlı yapmaya çalışsam olur mu ki? hiç tadına da bakmadım, ismi haricots verts diye geçiyor.




 
et yemeklerinin yanına garnitür yapılabilir az tereyağında çevrilip.
ya da direkt bildiğimiz zeytinyağlı veya etli fasulye yemeği yapılabilir.

  • in pyjamas  (21.05.15 14:00:13) 
börülce tarifi diye aratırsan birçok tarif var :)
bazı öneriler:
zeytinyağlısı denmiş
salatası
yoğurtlusu
kızartması
fırında börülceli yumurta
pattisli kıymalı fırında börülce
börülceli tavuk fırında
vs.
  • aithra  (21.05.15 14:24:31) 
Börülce mıdır bu bilmiyorum ki:( ama sağol :)


  • depresyon hirkasi  (21.05.15 14:26:24) 
bu resimdeki kesinlikle börülce. :D
haşla, süz, üstüne de zeytiyağı limon sarımsak, salatasını yap.

ya da yine haşla, süz.

ayrı bir yerde biraz un, yağ, salça kavur, ezdiğin 4-5 diş sarımsağı ekle, sıcak su koy, börülceleri at içine, biraz daha pişir kaynaşsınlar. üstüne biraz da biber kızartıp koyarsan, yemezsin yanında yatarsın.
  • physcos physcos  (21.05.15 15:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.