[]

diğer ihtimali unutup mutlu olabilirler mi?

Bir polis, evde, bir kızgınlık anında çekip silahını karısına ateş ediyor.

Çok şükür ki, kurşun isabet almıyor ve bikaç cm ile kadın kurtuluyor.

Bu vehim olayı göz ardı ederseniz ağalar, birbirine deli gibi aşık bir çift bunlar, adeta kumrular, ölürler birbirleri için, o derece.

Diyeceksiniz ki bu olay nasıl olur, seven bi adam böyle davranamaz ki.

Beşer şaşar, nasıl olmuşsa olmuş işte. İnsan bu, 2+2 4 etmiyor.

Soru: Kalan ömürleri bu olayın gölgesinde mi geçer, yoksa herşeyi unutup mutlu olabilirler mi?

 
Olmaz


  • neferkitty  (21.05.15 02:05:13) 
Olabilirlerse bile olmasinlar. Adam da tedavi gorsun mumkunse. Isabet etse olecekti kadin.


  • delirium  (21.05.15 02:21:28) 
kadın salaksa evet


  • mistreated  (21.05.15 02:21:54) 
bazı insanların ofke kontrolu cok zayıf bunların tedavi gormeleri gerek hastalar olarak gormeliyiz. birlikte yasama olayına gelince, bu tamamen kadına bağlı...


  • losev bagiscisi  (21.05.15 02:44:16) 
bana ateş eden birini ben affetmem, kendisi bundan sonra kötü biri olarak kalacaktır demiyorum, iyileştirsin kendini başkasına gitsin, benimle işi bitmiştir, manyak mıyım ben mutluluğu bulmak için hayatımı ortaya koyarak risk alayım ikinci defa.


  • emeritus  (21.05.15 02:48:08) 
adam gerekirse ellerini kesmeye razı, bir daha tekrarlanması söz konusu değil.


  • varoluscusanri  (21.05.15 03:06:06) 
adamın şikayet edilip öncelikle mesleğinin elinden alınması, sonrasında da adam öldürmeye teşebbüsten yargılanması lazım. gerisi fasa fiso.

ilerde bir gün ben bu polisle tartışsam, sinirlerimiz gerilse. çekip beni vurmayacağı ne malum. adam deli gibi aşık karısında çekip sıkabiliyorsa benim beynime şarjörü boşaltır muhtemelen.
  • m murphy  (21.05.15 03:30:57) 
o olay kadının bilincine öyle bir yerleşir ki bir süre eve kocasının sinirli geleceği korkusuyla yaşar ; her tartışmada öldürülme korkusu yaşar ; o anı her gece rüyasında görür.

en iyi yapılacak şey yalnızca kadın tarafı için değil , erkek tarafı için de iyi olacak şekilde ayrılmaları , kendilerine farklı bir hayat kurmaları ve erkeğin öfke kontrolü açısından tedavi görmesi.

bugün belki isabet ettiremedi ama bir sonrakinde büyük ihtimalle o kurşun kadına denk gelir. çünkü bir sonraki tartışmada erkeğin kendine hakim olabileceğinin garantisi yok.

erkeğin sevgisini mevgisini geçtim o kadını gerçekten seven bir ailesi veya kardeşi vardır bu hayatta. işte erkeğin o sevgiyi yok etme hakkı yoktur.
  • montauq  (21.05.15 04:48:37) 
M murphy +1
Iskalamasaydı ne olacaktı? Allah korumuş. Korumuş ve o kadına bir şans daha vermiş. Kadın salaklık yapmayıp ayrılsın o evden. Kocasının onu ne kadar sevdiği ya da ne kadar pişman olduğunun hiçbir önemi yok.

  • mornie  (21.05.15 09:11:52) 
böyle devam ederse birbirleri için ölecekler gerçekten


  • lorne malvo  (21.05.15 10:19:11) 
birbirleri için ölüyorlarmış gerçekten? adam öfke kontrolü tedavisi görsün, bu sırada kadınla görüşmesin. kadın canını sokakta mı buldu?

edit: m murphy +1
  • freya  (21.05.15 10:19:47 ~ 10:20:43) 
Böyle sevgi olmaz. Polis olması evde silah çekebilecek karakterde biri olmasını meşrulaştırmaz.
Haklı olmak için çıldıran, yanıp tutuşan bir insan modeli bu.
Beşer şaşar deyip geçiştirilecek bir şey değil bu.
Kalan ömürlerinde bir kez bu davranışı gösteren adam bu sınırı daha sonra da geçer ve kesinlikle (umarım) ayrılırlar, aksi halde ikisinden biri ölür.

Kadın ortalama zekaya sahipse bile bu adamla ilişkisini kesmeli.
Eğer kesmediyse bundan sonra olacakların sorumlusu o kadındır. Bu unutulabilir bir şey değil. Travmatik bir deneyim.

Not: Polisin tedavi görmesi şart. Bu bir meslek, dışarıda bırakılmalı evde de polis değildir kimse, orada karısına öfkelenen silahlı bir adam bu, polis olması hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Evde de bu kimliğe ihtiyaç duyuyorsa bu adam, yazık, bazı şeyler yanlış inançlar üzerine kurulmuş bu kişilikte.
  • kalemdefter  (21.05.15 10:56:44) 
bir insanın normalde yapmayacağı bir şeyi kızgınken, sarhoşken vs yapacağına inanmıyorum. bunlar kişinin bahaneleri.
böyle bir şey nasıl unutulur? ıskalamasa vuracakmış kadını. deli gibi aşık olduğu kadına insan nasıl ateş eder. kadın bırakıp kaçsın o adamı. bunda ıskalamış, peki ya diğerinde. tekrar olmayacağını kim garanti edebilir.

  • şubatsonrası  (21.05.15 11:02:52) 
yeni versiyon yukarıda


  • varoluscusanri  (24.05.15 00:52:43) 
polisten sonrasını okumadım.


  • tiarwain  (24.05.15 00:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.