[]

makyaj temizleme sulari cildi temizliyor mu?

Baslik biraz tuhaf oldu ama asil sormak istedigim soru su: cok fazla makyaj yapan biri değilim, rimel, goz alti kapaticisi ve hafif alliktan ibaret gunluk makyajim dolayisiyla temizlemek cok sorun olmuyor. Benim asil istedigim gun icinde havadan bile olsa temas eden kirin vs temizlenmesi.

Bu noktada makyaj temizleme suyu+ tonik + nemlendirici yeterli oluyor mudur yoksa bir de temizleme sutu almali miyim? Jel kullanmiyorum zira yuzumu kurutuyor.

Teşekkür ederim simdiden herkese.

 
Temizleme sutu ve temizleme jeli aslinda birbirlerinin degisigi olan seyler. Cumleye gel, sunu dogru duzgun aciklayayim. Simdi makyaj temizleme suyu'nun yaptigi sey adi ustunde makyaj temizlemek ama cilde faydali olmak, cildi temizlemek degil. Ama artik kuru ciltler icin de temizleyiciler var, sutlerdense onlar daha iyi gibi.

Bu noktada araya temizleme sutu veya jeli geliyor. Sut kuru ciltler icin kullanilan bir temizlik araci, jel daha cok yagli ciltler icin kullanilan bir temizlik araci. Sut ciltteki yagi kurutmasin diye sut.

Tonik de jelin yetmedigi noktada derinlemesine temizlik icin. Bir de nemlendirici icin de hazirlik yapiyor. Sonrasi nemlendirici zaten.
  • aychovsky  (21.05.15 00:34:22) 
Suyla zaten yikiyorum da sutlerle makyaj temizleme urunlerinin içerikleri de hemen hemeb ayni. o noktada aklim karisiyor zaten


  • fraise  (21.05.15 00:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.