[]

makarna süzerken aklıma gelen kötü anılar

selam arkadaşlar

ben makarna yemeyi çok seviyorum ve günaşırı makarna yapıyorum. aslında arada antrikot falan da yiyorum ama bal ile yaşadığım sıkıntı sonrasında artık vejetaryenliği tercih ettiğim için bugün bıraktım. fakat makarna süzerken hep başıma gelen ve hiç hoş olmayan bir şey var ki size danışmadan rahat edemiyciğim:

ben ilkokuldayken bir devlet dairesinin lokaline düqüne gitmiştik. arabamızdan tam inmiştim ki okulda az çok popüler, iyi fitbol oynayan ve kızlarla kaş göz yapışan bi arkadaşa denk geldim adı da ali. ali napıyon burda ya derken sandım ki bu da benim gibi davetli. ama bu dedi bana babam burda çalışıyo da yanına geldim. ben de aa ne iş yapıyo şef mi diye sordum, söylemedi. ya üzülme garson falan mı diye sordum, söylemedi. çok ısrar ettim yine babasının orada ne iş yaptığını söylemedi. ben de hiçbir şey düşünmeden hayatıma devam ettim tabii ki. şaşırdım da neden babasının işini söylemediğine. bak sen şu işe yaa.

ama artık büyüdüm ve arkadaşıma ayıp ettiğimin farkına vardım. işin kötüsü her makarna süzüşümde aklıma bu kötü anı geliyor ve ürperiyorum. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? acaba makarnanın üzerine ton balığı döksem geçer mi?

 
montla ye.


  • tepedeki psychedelic adam  (21.05.15 00:00:37) 
ip'ni tespit ettik narkotik en kısa zamanda kapını çalacak


  • dannyb  (21.05.15 00:01:42) 
Belki babası mekanın sahibidir ve Ali de sizi rencide etmemek için bir şey dememiştir. Makarnanızı gönül rahatlığı ile yiyin.

Bu arada Barilla tercih edin.
  • pozzecco  (21.05.15 00:05:00) 
Ton baligiyla gecmez.

Ben de oksuz olan kuzenim bizim evdeyken tv kumandasini paylasamamistik. Cocuktuk tabi. Seninkini izleyecegiz, benimkini izleyecegiz derken ben kumandayi almak icin buna var gucumle bir tekme attim. Bizim arkadaki kucuk odaya gecip, kapiyi da kapatip aglamaya basladi. Arakliksiz belki 1,5 saat, belki 2 saat agladi tek basina.
Babam beni cagirdi yanina, dedi ki;
"Neden agliyor saatlerdir biliyor musun? Tekme canini cok acittigi icin degil. Anne babasi hayatta olsa, onlar da yanimizda olsa ona tekme atamayacagini, biliyor."
Onu dusundukten sonra ben aglamaya baslamistim. Ben o gun aksama kadar agladim pismanliktan. Ve ertesi gun de agladim. Ondan sonraki gun de. Aradan 16 yil gecti. Hala aklima ara ara gelir yine gozlerimi yasartir.

Sen yine de ton baligini dene bir bakalim.
  • stavro  (21.05.15 00:10:58 ~ 00:29:32) 
@stavro beni de ağlattın.


  • mornie  (21.05.15 00:21:18) 
Yumurtaya can veren allah... Yarattın bari takip et ya rab!


  • Tears of Devil  (21.05.15 01:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.