[]

ne düşünürsünüz yüzük meselesi ?

geçtiğimiz günlerde çok yeni bir ilişkiyi bitirdim, şimdiyse yeni bir kızla tanıştım, daha doğrusu direkt bir tanışma yok ama her gün aynı ortamlarda bulunuyoruz kendisinden fazlasıyla hoşlanıyorum öyle ki aptal gibi bakıyorum kıza, gizlice kesiyorum ilgimi anladı mı bilmiyorum kıza 6-7 gündür her gün birlikte aynı ortamdayız gizli gizli izliyorum onu, o günler parmağında yüzük falan yoktu. Ta ki bugüne kadar bugün sabah sağ elinin yüzük parmağında tek taşımsı bir yüzük gördüm tam tek taş mıydı bilmiyorum ama onun gibi çok moralim bozuldu böyle ben gruba bir şeyler anlatırken, o da tam önümde oturuyordu, böyle sanki gözüme sokar gibi oldu sonra ben de gittim ama çok bozuldum sonra gizlice onu izlemeye devam ediyorum. Sonra bir ara yan yanaydık geldi yüzüme baktı bir şey söyleyecek gibiydi, kendimi çok kötü hissettim mal gibi gözlerimi kaçırdım kaçtım kızın yanından. Ama bu sefer yüzük yoktu parmağında, o gün boyunca. Kendimi mal gibi hissediyorum. Ne düşünmüştür hakkımda? Yaşlar ben 32 o 26




 
seni denemis de olabilir. kadin milletine guven olmaz ;_;


  • shotgunwoman  (20.05.15 23:22:45) 
@shotgun ne bakımdan?


  • limoncello  (20.05.15 23:23:49) 
parmagimda yuzuk gorunce uzulcek mi bu herif beni mi kesiyo? bakimindan


  • shotgunwoman  (20.05.15 23:28:11) 
Bazı kadınlar başkaları uzak dursun diye o tarz yüzükler takıyor. Adını öğrenip netten bi baksan, sevgilisi nişanlısı varsa zaten kesin pp yapmıştır.


  • yahveyire  (20.05.15 23:29:42) 
peki en son yaptığım malca hareket şeklinden ne anlam çıkarmıştır rezil mi oldum sence sen kadın mısın sen olsan ne düşünürdün;?
@yahveyire facede tek başına profil fotosu var ve sevgili var gibi gözükmüyor peki ama sonra neden çıkarmış olabilir? Sevgilisi gerçekten var mı yok mu kafamda deli sorular...:(

  • limoncello  (20.05.15 23:30:39 ~ 23:32:08) 
yea bırak o düşünsün, beni yüzüklü gördü, davranışları değişti diye. dönerse senindir.

lisede bi çocuk vardı okuldan, uzaktan uzağa hoşlandığım. sonra bir gün yanımdan geçerken kız gibi sesi olduğunu fark etmiştim de, ne şok olmuş, üzülmüş, kırılmıştım. aklıma geldi.
  • allineed  (20.05.15 23:33:12) 
Kız seni deniyorsa direk maldır. Gerçekten nişanlısı vs. varsa zaten ofsayt. Her türlü sittiret.


  • arnold schwarzeneger  (21.05.15 08:48:20) 
Aynen, yüzüğü takıp çıkarmışsa, nişanlısı falan yoktur. Pp yapmadıysa zaten ya uzun zamandır bir ilişkisi var ya da hiç yok :p Ki bence en azından taktığı yüzüğün hiçbir anlamı yok, romantik olarak. Bol şans =)


  • yahveyire  (22.05.15 14:47:38) 
@yahveyire pp yapmak ne?


  • limoncello  (23.05.15 00:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.