[]

Araç ruhsatınızı aracınızda bırakır mısınız?

Mesela gittiğiniz yerlerde, akşam eve geldiğinizde araç ruhsatınızı arabada mı bırakırsınız yoksa mutlaka yanınızda mı taşırsınız? Neden arabada bırakıyorsunuz ya da neden her zaman yanınızda taşıyorsunuz?




 
arabada bırakırım.
yoksa çantadan çantaya 1 haftaya kaybolur o.

  • kayranin kedisi  (20.05.15 22:29:20) 
ben asla arabada bırakmıyorum.


  • dust in the wind  (20.05.15 22:31:08) 
daha hiç arabadan almadım. hep arabada bırakıyorum.


  • sta  (20.05.15 22:33:24) 
yanında taşımak daha mantıklı sanırım. araba çalınırsa ve siz farkedene kadar adam polise yakalanırsa bir şekilde ruhsat olmadığı için durdurulabilir ama ruhsat arabadaysa siz çalıntı ihbarı verene kadar adamı polis durdursa dahi yakalanmadan uzaklaşma ihtimali yüksek. küçük de bir ihtimal olsa olabilir. bir de belki çalınma durumunda kasko firmaları sıkıntı çıkarabilir gibi.


  • hb  (20.05.15 22:35:52) 
arabada.


  • himmet dayi  (20.05.15 22:37:07) 
kesinlikle arabada bırakmam.


  • han20  (20.05.15 22:37:58) 
ben de asla arabada bırakmam.


  • bacardicola  (20.05.15 22:40:23) 
arabada bırakırım.
kesinlikle arabada bırakmayan bir arkadaşım var niye bırakmıyorsun dedim araba yanar manarsa sıkıntı olur dedi. çocukken arabaları yanmış epey başları ağrımış galiba. şimdi bilgisayar var pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ben.

  • dunden beri dimdik  (20.05.15 22:45:58) 
Ben de peder beyin tavsiyesi ile yanıma alıyorum hep ama üşenmiyorum da değil çoğu zaman ve bana kalsa hep arabada kalabilir.
aklıma hep arabanın çalınması falan gelir, o şekilde de çalan adam "ihbar dışındaki" olası bir çevirmede "arkadaştan aldım arabayı" dese, kim ne diyebilir ki?

  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (20.05.15 22:46:53) 
Aldığım günden beri arabada bırakırım, yerini bile unuttum(muhtemelen torpidodadır :) )
bir kopyasını bilgisayarda soft olarak saklıyorum zaten.
Kasko var, çalınması sıkıntı değil.

Ayrıca çalınırsa siz farkedene kadar polis çevirir belki diyorsunuz da, beni şimdiye kadar polis hiç çevirmedi. Arabanız çalınacak ta siz farkedene kadar polis çevirecek te ohoo bunun için yanınızda ruhsat taşıyacağım diye uğraşıyorsanız, ne diyim kolay gelsin size :)
  • nuisance  (20.05.15 22:55:59 ~ 22:58:17) 
asla arabada birakmam. hep yanimdadir. cekerler, calinir falan bir de ruhsatla ugrasmayalim.


  • exlibris  (20.05.15 23:12:24) 
arabanın ruhsatını arabada, motosikletinkini de selenin içinde bırakıyorum. yoksa kaybolur o.


  • varg  (20.05.15 23:13:10) 
sitede, kampüste falan arabada bırakırım ben de ama onun dışında yanıma alıyorum. vaktiyle kaskoda sıkıntı çıkarırlar diye bir şey duymuştum. belki de çıkarmıyorlardır ama "lan acaba?" sorusu aklımı kurcalamasın diye yanıma alıyorum daha iyi.


  • john lee hooker  (20.05.15 23:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.