[]

İş Sözleşmeleriyle ilgili Bilgi Sahibi Avukat Aranıyor

Selam,

İstanbul'daki şirketim beni ankara'da bir ofisinde yönetici olarak görevlendirmek istiyor. Ofisin kazandığı kardan yarı yarığa kar ortağı olacağız. Ama gitmeden işi resmiyete dökmek istiyorum. Artık prim sözleşmesi mi olur, kar ortaklığı mı olur bunu bilemiyorum. Büyük bir şirket olduğu için şirkete ortak olma durumum yok, muhtemelen prim sözleşmesi gibi bir şey yapacağız.

Konudan anlayan bana sözleşme yazabilecek avukata ihtiyacım var. Bir ay sonra beni işten çıkarmamaları, karı paylaşırken caymamaları için sağlam bir sözleşme olması lazım. Ücreti mukabilinde de olabilir.

 
sözleşmenin sağlamlığının bir etkisi olmaz. seni istedikleri zaman işten çıkartabillirler. tazminatını alırsın, artı ispetlarsan şehir değiştirmeden kaynaklanan masraflarını alabilirsin.


  • izaleisuyuu  (20.05.15 16:24:56) 
zaten sözleşmenin amacı o. projeye bir bedel konulup, haksız yere çıkartmada o proje bedelinin yarısını tazminat olarak talep edebilecek şekilde kendimi korumaya alacağım bir sözleşme yapmak istiyorum.
teknik direktör sözleşmeleri gibi düşün, galibiyette pirim alırlar. ama kovulurlarsa tazminat alırlar. ben de kazandırdığım üzerinden prim ve kovulma tazminatı için sözleşme yapacağım.

  • kjswbdlkjfdlkj  (20.05.15 17:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.