[]

ttnet taahhüt iptali

Selamlar,
Ttnet 18 gündür benim internet nakil işlemimi yapmıyor. 3 defa nakil talebi bıraktım üçünü de kendi kendilerine iptal edip bana bildirmiyorlar bile. Binamda fibernet kutusu var ve komşularım fibernet kullanıyor. Yani altyapısal bir problem yok binamda. Her türlü platformdan da şikayette bulundum. Ama halen çözüm yok.
Artık yoruldum uğraşmak istemiyorum. Gidip başka bir sağlayıcıya abone olacağım. Size sorum şu : Benim 1 yılllık taahhütüm vardı ttnet ve tivibu için önümüzdeki eylül ayında dolacak. Ben bu taahhütü ceza ödemeden bozabilirmiyim ? Sonuçta bana taahhüt ettikleri hizmeti sunmuyorlar. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor ? Tüketici hakem heyetine falan mı başvurmalıyım.
Bilgisi olan dostlar bi yardımcı olursa çok memnun olurum.
Saygılar.

 
sözleşmeni okumanı tavsiye ederim, orada kullanıcının da sağlayıcının da sorumlulukları yazılıdır. eğer taahhütlerinden herhangi birini yerine getirmiyorsa haklı fesih sebebidir, tüketici mahkemesinden yürüyebilirsin.


  • kjswbdlkjfdlkj  (20.05.15 15:09:21) 
ihtar çek. tüketici olduğun için yazılı olarak ihtar çekebilirsin. mail ihtar için kabul edilen yöntemlerden birisidir. mail atın, böyle böyle aradım, nakil talebinde bulundum, 3 gün içerisinde nakil işlemi yapılmazsa sözleşmeyi feshediyorum yazın. sonrasını anlatırım uygun bir vakitte, şuan ihtar çekmeniz yeterli.


  • trajikomix  (20.05.15 16:13:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.