[]

Ehliyet başvurusunda diploma

Merhaba arkadaşlar, 2006'da mezun olduğum okuldan hala diplomamı almadım. açıköğretim'de okuyordum onda da son harcı yatırmadım ve öğrenciliğim pasif olmuş.

şimdi e-devlet'ten öğrenci belgesi sorgulama kısmına geldiğim zaman bi belge çıkıyor açık öğretim ile ilgili aşağıdaki şekilde;


Sınıfı: 4.Sınıf
Kayıt Tarihi: 28.11.2011
Üniversite/Fakülte/MYO/YO/Enstütü/Bölüm/Program: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/İŞLETME
FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Eğitim Türü: Açık Öğretim
Öğrenim Süresi: 4
Öğrencilik Hakkı Var mı? : Hayır
Öğrencilik Hakkının Bittiği Tarih : 20.02.2015
İLGİLİ MAKAMA
Yukarıda kimlik bilgileri verilen öğrenci ANADOLU ÜNİVERSİTESİ öğrencisidir.


öğrencilik hakkı var mı hayır demiş ama altında da yukarıdaki bilgileri verilen öğrenci öğrencimizdir benzeri bir yazı var.

bu yazının çıktısını alıp açıköğretime imzalatsam bu öğrenci belgesi yerine geçer mi? diploma şart mı?

 
ogrencilik hakki su olsa gerek: paso almak gibi ogrencilerin yararlandigi haklardan yararlanma. baska hak ne var diye soracak olursan bilmiyorum biz paso alamamistik ordan biliyorum :) e-devletten aldigin belgelere imza gerekli degil diye biliyorum.


  • oshamahue  (20.05.15 12:05:30) 
lise diplomanız varsa o da oluyo.


  • check minus  (20.05.15 13:25:03) 
İlkokul diploması bile olur


  • herkese saygili deist  (21.05.15 05:10:51) 
off hiçbiri yok ya, ilkokul diplomamı annem saklamış mıdır acaba :D lise diplomasını galiba üniversiteye kaydolurken veriyorduk o da yoktur. bana ısparta yolları göründü galiba. gidip yıllarca önce hakettiğim diplomamı alayım artık.


  • hb  (21.05.15 08:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.