[]

AKP reklamlarında oynayan oyuncular-tiyatrocular-ajans üyeleri

az çok içinde bulunduğumdan biliyorum, bu tiyatro-oyunculuk ortamları bol sevişme dönen, nispeten özgür bir yaşam süren insanların içinde bulunduğu yerler. zaten işin gerektirdiği çalışmalar-atölyeler de dindar-çekingen-tabuları olan insanlara uygun değil. LAİKÇİ ORTAM YANİ, LAİKÇİ, BATICI.

sonra bakıyorum akp reklamında amatör ya da değil, birilerini bulup oynatıyorlar. emin olun o insanlar sokaktan geçen rastgele toplanmış adamlar değil (her ne kadar salam yese de o eleman bile ajanstan bulunmuş, belli).

yani bu işi yapan insanla bağdaştıramadığımdan soruyorum, yoksa anlıyorum para için tabii ki ama tamamen profesyonel mi yapıyorlar bunu? çevreleri dışlamıyor mu bu insanları? olum tiyatrocusun akp reklamında oynuyosun, elinden gelse kızlı erkekli çalışıyosunuz diye tiyatroyu kapatacak adamlar bunlar. nasıl bir rızık peşinde koşmadır bu ya?

not: "bütün tiyatrocular akp muhalifidir" genellemesi sorumun zayıf noktası, lütfen orasını fazla kurcalamayınız :(

 
tv için çalışan ajanslarda sadece profesyonel ya da -amatör de olsa eğitim almış- tiyatrocular yok. sıradan vatandaş da başvurabiliyor. figuran diye kayıt yaptırıp akp reklamında oynamış olabilirler.


  • m murphy  (19.05.15 20:47:27) 
adamlar profesyonel, dolayisiyla kazandıgı paraya bakar, tesettur defilesine de ic camasiri defilesine de cikan mankenler gibi. bu onlarin isi.

siyasi gorusleri tutmasa da oynayabilirler
  • exlibris  (19.05.15 20:51:48) 
paranın dini imanı yoktur, ateşli solcu ateist adam para için gider akp reklamında oynar, dindar takılan adam faizli iş yapar.
Fahişelik gibi adamlar profesyonel takılıyor, ilkeli duruş yüzünden para kaybetmeyi istemiyorlar

  • efrasiyab87  (19.05.15 21:01:20) 
mehmet ali alabora banka reklamında oynayıp sonra solculuk taslayınca "dışlanmıyor" da bunlar mı dışlanacak.


  • tescillimarka  (19.05.15 21:05:46) 
bir de bu durum var: www.diken.com.tr

böyle reklamları billboard'da her gördüğümde, bu ihtimali de düşünüyorum.
  • kehanet  (20.05.15 00:09:04) 
Bir tanıdığım stv'de dizide oynuyordu ama hard core free'idi. Hatta sonra mason oldu falan, garipti ve iyi bir oyuncuydu.


  • yahveyire  (20.05.15 02:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.