[]

Forum içeriği ne olabilir?

Merhaba sevişgenler

Artık sözlükler revaçta farkındayım da misalen bir forumun şu dönemde tutması için hangi içeriği sağlamalı kullanıcıya sizce? Bir forumda ne olursa kesin tutar diyebilirsiniz?


 
adult bölümü olursa tutar.


  • wertyu  (07.09.09 14:31:48) 
genel içerikli forumlar bir boka yaramiyor artik. misal ben 2-3 sene önce southpark ile ilgili bir web sitesi acmistim cok ta tutmustu. Demek istedigim bir seyi ele alan bir forum acabilirsin. dizi olabilir, bir alet olabilir, bir karakter olabilir. Keyfine göre belirlersin.


  • Dotakafaa  (07.09.09 14:34:40) 
kesinlikle anime ve manga içeriği olmalı.


  • adidastan saatmi olur  (07.09.09 14:39:09) 
"bizim de bir forumumuz olsun yahu" diyen bir veya bir kac kafadarin kurdugu (her gun onlarcasi kurulan ve kapatilan) herhangi bir sey yerine, iyi bildiginiz bir konuda komunite olusturacak bir vizyon ile yola cikarsaniz basarili olur kanaatindeyim.


  • kurukafa  (07.09.09 15:00:33) 
avrupa sineması'yla ilgili bir şeyler olabilir.hatta olursa çok mutlu olurum ,bu konuda adam gibi bir foruma denk gelmedim çünkü.


  • dragon1653  (07.09.09 15:31:36 ~ 15:31:55) 
forumda bir de herkese açık kısım ve herkese açık olmayan kısım olmalı. yani mesela avrupa filmleri üzerine olsun diyelim forum dragon1653'ün önerdiği gibi. bir elekten geçmiş üyeler o filmlerin rapid linklerini ulaşıyor olsun.

ben de basketbol ve nba diyeceğim. dediğim gibi bir sistem olursa ve ulaşabileceğim maçlar da ender maçlar olursa yabancı forumlarda 8723847 saat harcamak yerine direk bu foruma dadanırım..
  • dambil  (07.09.09 15:35:14) 
Her türlü dizi manga anime film hakkında geyik olsun.tabi nası olsa animeler netten rahatlıkla iniyo download da olabilir..


  • Rodin  (07.09.09 15:50:55) 
(bkz: urban5) kapandı, onun boşluğunu doldurabilir misiniz bilmiyorum ama bir deneyin.
konusunu başlığında bulabilirsiniz.

  • aithra  (07.09.09 20:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.