[]

Bayilik alacağım. Özellikle çevrenizdekilerden tavsiyeleriniz nelerdir?

AVM çılgınlığını değerlendirmek istiyorum. Yeni başlayacağım ve düşük bütçe kullanacağım için stand bayilikleri önceliğimde. Daha çok içecek üzerine düşünüyorum.

Alternatif olarak kuru temizleme, oto yıkama, parfüm, telefon kılıfı vb önerilerinizi de bekliyorum.

Yeni girişimci olduğum için düşük riskli işleri tercih etmek zorundayım.

Şuan moda olan uçuk şeyler haricindeki tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok müteşekkirim. Bütçe maksimum 70 80 bin TL.

 
Hediyelik eşya standı olabilir.

Yemek katında, ya da AVM'den izin alabilirsen bahçede minik bir çay-kahve standı olabilir (tabi yanında kola ice tea falan da olacak).

Yalnız AVM'lerde stand açmak kolay değil malesef. Eğer bir torpilin ya da teminatın yoksa, yani sadece düşünce aşamasındaysan bu dediklerini yapman biraz zor.
  • büyük engizisyoncu  (19.05.15 12:56:19) 
çiğköfte. başka bir şeye ihtiyacın yok.


  • mermize  (19.05.15 13:14:21) 
mutlaka gidin avm'lerde sizin gibi çalışanlara vs danışın..avm'lerin yeri gelen insan profili vs çok fark ediyor çünkü..

bizim burada bir stand var..telefon,tablet kapağı vs satıyor..3000tl kira ödüyor 20.000tl iş yapıyor ama nasıl yapıyor kim o kadar parayı o kapaklara veriyor bende bilmiyorum..aslında bakarsan 50-60km çevredeki tek avm..yani belli olmuyor fazla..
  • dedim dedim de kime dedim  (19.05.15 13:40:42) 
pet shop açmak istiyorsan solempet.com (mallar) veya komple franchise almak istiyorsan petbox ile iletişime geçebilirsin.


  • banabirmasalanlatbaba  (19.05.15 13:42:16) 
kuru temizleme olabilir. bir arkadaşım ünlü bir kuru temizleme zincirinde sorumlu müdürlük yapıyordu. çok az masrafla gayet iyi kar marjlarını yakaladıklarından bahsediyordu. ayrıca hizmet sattığınız için stok derdi yok, çalışan sayınız nispeten az, rekabet nispeten az yine.
saydığınız diğer işlerde yoğun rekabet var, para kazandırmayacak seviyelerde.

  • o kadar da degil aga  (19.05.15 14:12:25) 
Şartlarını ve anlaşmalarını çok iyi inceleyin derim. Bayi olacağım derken firmanın maaşlı çalışanına bile dönebilirsiniz bir anda.


  • sevgikusunkanadinda  (19.05.15 14:14:52) 
çikolata şelalesi olabilir. önünde kuyruk olmayanını görmedim.


  • c1b2k3  (19.05.15 17:01:30) 
Kuruyemiş ve şekerleme olabilir


  • intern in the house  (19.05.15 20:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.