[]

Şu bisikletlerden hangisini tavsiye edersiniz ?

Merhaba

Aradığım kriterler şunlar, beğenim ve bütçeme göre aşağıdaki bisikletleri belirledim. Karşılaştırma yapıp öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.

1. Birkaç günlük ufak turlara çıkmak
2. Şehir içinde kullanmak
3. Sağlamlık ve kullanışlı olması

www.carrarobisiklet.com
www.salcano.com
www.salcano.com
www.salcano.com (sepetsiz kullanım)

2. El bisikletler
www.sahibinden.com

 
carraro kullanıcısı olarak gayet memnunum. tavsiye ederim.


  • taxirat  (19.05.15 11:54:01) 
ben de bütçem çok olmadığı için carraro ile salcano arasında kalmıştım. salcano aldım en son. iki kere kullandım şimdilik bir sıkıntı yok ama daha çok sürmedim dediğim gibi. satıcı bana carraro ile salcano arasında kalite olarak hiçbir fark olmadığını söylemişti, ne kadar doğru bilmiyorum tabii.

geotech markasını da düşünebilirsin bu arada, onu da bana çok önermişlerdi, delta bisiklet'te var.

bir de eğer asansörle çıkaracaksan asansöre sığacağından emin olduğun bir model al kesinlikle. benimki sığmadı, her seferinde 5 kat indirip çıkarıyorum, dertsiz başıma dert aldım resmen.
  • dust in the wind  (19.05.15 12:34:32) 
asansöre bindireceksen ön tekeri mandallı alırsın şipşak sökersin.

gönderdiğin linktekilerin hepsi sağlamlık olarak aşağı yukarı aynı.

aksesuar istiyor musun istemiyor musun o önemli. sepet vs.
  • dieselsingle2  (19.05.15 12:42:43) 
Asansöre bindirmeyeceğim, taşıma sorunum yok. Aksesuar olarak arka bagajı kesinlikle istiyorum. Çamurluk olmasından yanayım ama olmasa da olur kararsızlığındayım, bunun dışında aydınlatma dışında aksesuar düşünmüyorum.


  • burka  (19.05.15 12:49:34) 
1-2-4 ele!
kron ön maşa amortisörlü, salcano düz.
salcano'nun city fun 60'ı da sadece aynı bisikletin amortisörlüsüdür.

sportif tarz hafif modellere yönel. üsküp 700 dediği çöp seviye bir bisiklet "Hi-ten kadro ve maşa " bodrum 26 da aynı...

alüminyum kadrolu
mümkünse kilitlenebilir amortisörlü maşalı
çift kat alüminyum jantlı
gereksiz aksesuar bulunmayan

asıl standartların bunlar olmalı.
sıfır olarak bunları en ucuza hangi markada bulursan alabilirsin. ikinci elde gözünle görüp kontrol etmelisin.
düşük bütçede hiçbiri çok iyi olmayacak. ama alabileceğin en iyisini al işte.

ayrıca şehir kullanımında v fren çok daha iyi olacaktır. bakımı kolay, sıkıntı çıktığında yarı yolda kalmaz kendin de bakarsın.
mekanik diskler alt seviyede berbattır, bulaşma. üst düzeyleri avid bb7 ve dengi filan güzel sadece. hidrolik disk de gereksiz masraf dağda, arazide kullanmayacaksan(bence)

bu durumda baktığım kadarıyla "CITY LIFE 20 V " iyi görünüyor. bu maddeleri karşılıyor ve giriş seviye iyi bir şehir bisikletidir.

eski serilerden bulabilirsen 2013-14 modelleri alabilirsin. daha iyi donanım bulabilirsin aynı paraya.

ayrıca son bir not: marka takıntın olmasın.
alt seviye bisikletlerde tamamı 600-700 lira bisikletlerin. kaliteli kadrolar binlerce liraya satılıyor donanımı olmadan. yani üst düzey kadro olmayacak hiçbirinde.
çoğu tayvanda vs. ürettirip fason olarak getirtip sticker basar. salcano da böyle kron da böyle... senin alacağın şey "alt seviye alüminyum kadro" gidip trek de alsan giriş seviyesinde kalitesi "aynı" olacak!
  • ucan spagetticanavari  (19.05.15 13:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.