[]

beyaz saçları saklama yöntemi

bu yaşımda, özellikle son 6 ayda saçlarım hızla beyazladı. hızla dediysem, toplamda 15 tel falan var, ama hepsi de tam saçımı ayırdığım yerde, en tepede. ben saçımı boyatmak istemiyorum. bunlardan nasıl kurtulurum? ruj gibi kapatıcı stickler var ama onlar da biraz zor olmaz mı tek tek bütün telleri bul, baştan uca boya falan? uzun çünkü saçlarım. o sticklerden kullanmış olan var mı? veya acaba rimelle mi boyasam? bir de son gittiğim kuaför üstüne ne vazifeyse 2 tel beyazımı bana sormadan çaatt diye koparmıştı. ondan sonra da arttılar sanki. psikolojik midir? koparmayla artmaz değil mi? internette araştırdım, artmaz demişler. artmasın nolur :( son zamanlarda aşırı stresliydim, ondan olmuştur değil mi?




 
bu beyaz saçtan da saç sahibinden başka kimse rahatsız olmuyor haberin olsun.


  • synesthesia  (19.05.15 01:00:51) 
hocam, kafan rahatlasın diye söylemiyorum ama, beyaz saç çok güzel bir şey.


  • helios  (19.05.15 02:51:49) 
bende de aynı sıkıntı var en son saçıma yakın bir tüp boya ve yeni bir diş fırçasıyla sadece beyaz tellerin olduğu yerleri anneme boyattım. Birinden yardım alarak sende yapabilirsin, bende işe yaradı gibi.


  • comeon  (19.05.15 09:45:38) 
bende de önce 5 tel beyazdı sonra 15 oldu şimdi daha fazla. ben alıştım, sanırım yaşlanıyoruz.


  • zlipknot  (19.05.15 11:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.