[]

B'si olan biri için A2 sürücü belgesi almak zor mu?

süreç nasıl işler? yakın zamanda almış olan arkadaşların önerilerini dinlemek isterim.

gittikçe zorlaşacak diyorlar, şimdiden alsam iyi di mi?


 
yalnız direksiyona giriyorsun. motor ilkyardım sınavları yok. gene kursa gitmen falan lazım ama.
zorlaşma olayını bilmem.

  • faredenkorkankedi  (19.05.15 00:26:41) 
Tanidik bi kurs bulup kurs ucretini veriyorsun. Kursa gitmene gerek kalmiyor onlar hallediyor her seyi. Sen de sinava gidip geciyorsun. Emniyetten ehliyeti aliyorsun.


  • isott  (19.05.15 00:33:45) 
b ile ilgisi yok .kendi başına özelliği olan sadece motoru kullanmaya dayalı bir sınav .önceside öğrenip sınava girersen daha iyi olur. ilerleye zamanda gerekliliği artacaksa şimdiden al . ama alayım bir gün lazım olur diyorsan da sana kalmış bir şey sonuçta . ben ufak bir kazadan sonra almaktan vaz geçtim .


  • 1adam  (19.05.15 00:39:06) 
Tanıdık bir kurs bulmasanız da isotun dedikleri oluyor. Ben hiç ehliyet yokken a2 almıştım. Tek seferde tam puanla geçtim. Eğer arabayı ve bisikleti sorunsuz kullanabiliyorsanız motosikleti çok rahat kullanırsınız. Bisikletle iki teker dengesine, arabayla debriyaj-gaz ikilisine alışmış oluyorsunuz çünkü. Platformdan geçeceksiniz sınav esnasında. Gözünüzde büyütmeyin onu, yoksa düşersiniz.


  • grgn  (19.05.15 00:39:12) 
ben b'nin ehliyenini cikartmadan a2'ye basvurmustum. tek 1 tane test sinava ve direksiyona girmistim. Kimse testi dememis, kalkti mi?


  • fallopian  (19.05.15 00:48:04) 
vaktin de varsa şimdiden al. b vardı a2 aldım kasım ayı gibi. test sınavına girmiyorsun, sadece sürüş. gidip bir gün 2-3 saatlik sınıf eğitimi ardından haftasonları ikişer günden 3-4 hafta falan sürüş eğitimi almıştım. pratik yapma imkanım olmadığı için hem de güvenli sürüş konularından bahsedileceğinden ben tam katılım sağladım. sınavı geçtin mi gerisi b'den farklı değil işte bir emniyete başvururken sınıf ekletme kısmını seçiyorsun o kadar.


  • bass solo take one  (19.05.15 01:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.