[]

Ufaklığa saçını kestiremiyoruz.

Üniversite 2'ye giden asi bi çocuk oldu çıktı. Yemekte, masada her yerde dökülen saçlarını bırakıyor ve toplamıyor. Söyleyince unuttuğunu söyleyerek topluyor.

Çözümünüz nedir!? Nasıl ikna edebiliriz bu sıpayı? Kırmadan ve zorlamadan yapmak istiyorum.


 
Çiftleşme dönemi gelmiş bunun, kısırlaştırın.
Ayrıca sıpa mı? Hayvanlık yapma diye uyar bence. Kırılsın...

  • arockm  (18.05.15 17:45:20) 
bırakınız uzatsınlar, bırakınız bıraksınlar.


  • tepedeki psychedelic adam  (18.05.15 17:45:58) 
"ufaklık" derken mi espri yaptınız, "üniversite 2" derken mi?

yani arkadaş üniversite 2'ye giden ve uzun saçlarını döküp toplamayan biri mi?

eğer saçlarının döküldüğünün ve bunun rahatsızlık verdiğinin bilincinde olduğu halde toplamıyorsa kusura bakmayın ama kırın öyle adamı. daha da anlamıyorsa gece uyurken traş makinesiyle saçına önden arkaya yol yapın, bakın bakalım o zaman kestiriyor mu kestirmiyor mu.

kimse kimsenin kılına tahammül etmek zorunda değil. zorunluluktan veya istee bağlı insanın saçı kılı olabilir ama rahatsızlık verecek derecede dökülüyorsa bunun çaresini kendisi bulmalı.
  • kibritsuyu  (18.05.15 17:47:47 ~ 17:49:02) 
saçlarını oraya buraya, sofraya, yemeğe, lavaboya döküp öylece bırakan, şu saçlarını topla dendiğinde de umursamayan bir adamla karşı karşıya kalsam, 50 yaşında da olsa söylerim. daha da dinlemezse gider kendim dalarım o saçlara. bunun yaşla başla ilgisi yok.


  • kibritsuyu  (18.05.15 18:03:36) 
dokulen saçlarını yemeğine katın .


  • jamswety  (18.05.15 18:08:11) 
kızların uzun saçlı erkekleri beğenmediği fikrini kafasına sokun.


  • floydian  (18.05.15 18:09:40) 
SON SAMURAY FİLMİNDEKİ GİBİ KATANAYLA SAÇINI KES ONURSUZ HİSSETSİN KENDİNİ

AMA BU ÇOK ONUR KIRICI BİR HAREKET DEYİP SURATINA BALGAM ATABİLİR
  • patr  (18.05.15 18:35:48) 
universite 1'e giden erkek kardesimle birlikte yasiyoruz. saclamizin boylari ayni,hatta onunki daha iyi tepeden topuza geliyor. sac kili onun mi benim mi ayirt edemedigim icin sorun olmuyor ama yakistiramiyorim. defalarca baski yaptim, nuh dedi peygamber demedi. en son tepeden toplattim, oo ninja gibi oldu lan filan diye gazladim. ciddi yerlere goturecegimde de daginik gozuktugunu, toplamasi gerektigini soyledim. sindi daha sık topluyor. taktik degistirin bence


  • fallopian  (18.05.15 18:46:00) 
çok uzun süre uzun saçlı olarak yaşamış biri olarak önerilerimi sıralayayım.
1. saç bakımını öğretin, sadece şampuan yetmez, saç kremi de kullanması gerektiğini gösterin.
2. saçlarını duşta taramasını önerin, saçılan dökülen tüy sayısının inanılmaz bir miktarda azaldığını göreceksini.
3. beraber temizlik yapın, kendi kabahatini görsün.

20 yaşındaki bir insana ortak yaşam, kişisel hijyen ve sorumluluk dersi vermek için biraz geç kalmışsınız ama bunu yapın. Ne kadar geç kalsanız da, yapıcı bir şekilde yaklaşırsanız o kadar iyi olur. Empati kurmasını sağlayın, sizin gözünüzden görsün yaptıklarını.
  • stimpak  (18.05.15 19:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.