[]

yine konjonktivit :(

bir sene önce olmuştu en son doktor damla vermişti yakan bir damlaydı,yine göz kapağımın altında kızarıklık var lensim takılıyor oraya yine o damladan alsam kendi başıma kullansam sakıncalı mıdır?beklesem kendi kendine geçer mi?doktora gitmeli miyim?
teşekkürler.



 
bence sen kaşıyıp daha kötü yapmadan damlayı kullan, aynı şeyi verecektir yine doktor.


  • yapcak bisi yok  (07.09.09 10:30:30) 
aynı dert bende de var maalesef :( bana da her seferinde başka ilaçlar veriyorlar, ama farklı doktorlara gittiğim için öyle olduğunu düşünmüştüm açıkçası.
aklına gelebilecek her ilacı kullandım ama geçirmedi. en sonunda visine kullanmaya başladım, sadece o iyi geldi kaşıntıya. bide alerji hapı var avil diye. ama bence yine de bi doktora görün. ve sakın kaşıma.

  • pms mode on  (07.09.09 11:19:58) 
lens kullanıcısı olduun göz önüne alınırsa lens solusyonunu yenilemen gerekiyor olabilir çünkü her ne kadar dezenfektan görevi olsa da bazı mikropları kapmış olabilir ya da göz kuruluğun başlamış ve gözlerin enfeksiyona açık hale gelmiş olabilir. ancak lensim takılıyor dediğine göre bu defaki bi tür arpacık da olabilir tabii bu yukarıda dediklerimi dışlamaz, nedenler aynı olabilir doktora görünmekte fayda var.


  • oblomov  (07.09.09 11:22:03) 
aslında arada olan bişey bu göz kapağımda kirpik diplerimde kaşıntı ama iki gün sürüp geçiyordu fakat bu seferki geçmedi ,sanki başıma da ağrı yapıyor gibi doktora gitsem iyi olucak solüsyonumuda iki ay oluo değiştireli başka bir marka kullanıyorum şuan,6 yıldır lens kullanıyorum son seneler fazla nüksetmeye başladı sanırm zamanla her lens kullanıcısında oluyormuş cevaplar için teşekkürler .


  • scissors  (07.09.09 11:44:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.