[]

Mutfakta bulaşıklık kullanıyor musunuz?

Cevabınız evetse hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Bulaşıklık altlarındaki plastikte su biriksin istemiyorum. Bambu olanlarından alayım diyorum ama onların da altıkları yok, süzülen su direkt tezgaha akacak.
Yok mu orta yollu bir çözüm sunan farklı bir ürün?


 
zaten çizgi çizgi evyem var onun üzerine ikea bulaşıklığını koyuyorum
scontent-a.cdninstagram.com

eski evde evyenin zımbırtısı yoktu 2 katlı altında tepsisi olan şeyden kullanıyordum arada bir de suyunu döküyordum
www.tekzen.com.tr
  • neira  (18.05.15 10:06:09) 
seckinplastik.com.tr

bunun pembe olanından
  • hasansabbah  (18.05.15 10:08:52) 
Havlu kullan


  • stiletto heel  (18.05.15 10:10:07) 
Havlu kullanıyorum normalde ama içime sinmiyor o da. Islak ıslak yüzeyde kalıyor.


  • dessy  (18.05.15 10:12:20) 
ben şu ürünü kullanıyorum:
www.ikea.com.tr

gayet memnunum. küçük ama kullanışlı. zaten çoğunu bulaşık mak. de yıkıyorum. elde yıkadığım şeyler az oluyor. tezgahta yer kaplamadığı içinde daha hoş duruyor. bunun altında küçücük bir tablası var. bulaşık yıkarken onu da yıkıyorum. hatta bul mak. falan yerleştiriyorum.

bambu kullanan arkadaşım değiştirmek zorunda kalmıştı. çok geç kuruyormuş bi de yüzeyi kaygan kaygan bi tuhaf olmuş kararmış bazı yerleri. belki onunki pek kaliteli değildir ondan olmuştur ama tavsiye etmedi.

bence bambu almayacaksan demir al. plastik alma temizlemesi zor oluyor.
  • yue  (18.05.15 10:18:06) 
vileda ya da scotch brite -ya da başka marka- bulaşık altlığı..2 tane al tertemiz..kötü de kokmuyor, ıslak da kalmıyor..yazdığım markalarınki bayağı emici, kötü koku da yapmıyor..

bulaşıklığın altına koyarak da kullanabilirsin -mesela demişsin ya bambu olandan alayım onun altına yerleştir sıkıntı kalmaz..
  • kacmayikurtulmaksananyazarinsonsozleri  (18.05.15 10:20:56) 
Bende sevmiyorum bulaşıklık altında su birikmesini, küçük sinekler falan ölüyo içinde nedense hep pis duruyor. Iki katlı metal bulaşıklık kullanıyorum bende ama altındaki plastik tepsi ayakların üzerine yerleştiriliyor, yani istediğin zaman bulaşıklığı kaldırmadan alıp dökebiliyorsun rahat oluyor.

Anlatınca tam anlaşılmıyor, linkini buldum;

www.esse.com.tr

Ben 39,90'a almıştım ama geçen yıl.
  • hala mi ceren yahu  (18.05.15 10:47:16 ~ 10:51:40) 
yanlis mi anladim?

altlikta su biriksin istemiyorsun, altlikli istemiyorsun.

altliksiz istemiyorsun, cünkü tezgaha akiyor.

senin derdinin cözümü yok ki dessy. first world problems acikcasi. evye ici oturtmali cözümlere bak, ama evyen ikeadan vs falan degilse uygununu bulman zor.

örnek olarak böyle oturtmali bir sey:
st.houzz.com
tovtov.com
1.design-milk.com
1.design-milk.com
  • wiillii  (18.05.15 11:06:46) 
:D beni en doğru sen anladın wiillii :P

imkansız bir şey istediğimin farkındayım da bilmediğim bir şey vardır belki diye bir sormak istedim. misal, bambu bulaşıklığın aslında kullanışsız olduğunu öğrendim :P

senin gönderdiğin linklere de ba-yıl-dım ama tabii eski tip mutfaklar için onlar imkansız :(
  • dessy  (18.05.15 11:09:56 ~ 11:10:22) 
evet metal 2 katlı olanlardan


  • basond  (18.05.15 11:18:49) 
scontent-a.cdninstagram.com

aha bunun aynını kullanıyorum :D
  • tchuck  (18.05.15 11:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.