[]

Özel sağlık sigortası vs Tamamlayıcı sigorta

Annem 54 yaşında. özel sağlık sigortasıyla tamamlayıcı sigorta arasında gidip geliyoruz. mafre veya zürich'in tamamlayıcı sigortaları yıllık 1500 tl civarı; fakat anlaşmalı kurumlar içerisinde bir tek medikal park var düzgün hastanelerden, diğerleri özel susam hastanesi aslanoba kliniği gibi über dandik hastaneler.

öbür taraftan anadolu hayat gibi şirketlerin sadece yatarak tedavi şartlı özel sağlık sigortaları da 1500 tl civarı falan. bunların içerisinde memorial da var florence nightingale de. bu sebeple de 2 numarayı destekledim ben. annem de diyor ki ayakta tedavi olmadıktan sonra sağlık sigortası neden yaptırayım. ben de diyorum ki Allah korusun kemoterapi olur ameliyat durumu olur vs bari düzgün bi hastanede olsun. özel sağlık sigortasının hem ayakta hem yataklı tedavisi de bütçemizi aşıyor.

Hangisini seçelim sizce?

 
ayakta daha çok gidiyorsun bence ama onların da yıllık limiti oluyor. 3300 lira civarı. medikal park'a gidersiniz siz de.

1 diyorum.
  • she was my baby  (17.05.15 20:11:18) 
biz zamanında 2.yi seçmiştik. sonra mahkemelik olduk sigorta şirketiyle. mahkee hala devam ediyor 3 sene oldu. annem babam ben davacıydık. beni ve babamı haklı buldular, anneminkini bekliyoruz. bu arada babam rektum kanseri oldu, 2 ameliyat, kemoterapi, radyoterapi gördü. geri dönüşl olarak sigortadan almayı hedefliyoruz bu ücretleri

neyse konudan saptım ama sigorta şirketleri çok çakal. poliçeyi detaylıca okuyun. 54 yaşındaki kadın ayaktan tedavide zırt pırt gidip hastanede tetkik yaptırısa, 102 şekerle sonraki sene diabeti kapsam dışı yaparlar (anneme öyle oldu)
  • la noix  (17.05.15 20:14:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.