[]

yerli / yabancı farketmez

geç keşfetmişim dediğiniz şarkıcılar kimler? paylaşalım da o geçten nasibimizi almayalım. şarkı da olur.




 
KADEBOSTANY - Castle in the Snow www.youtube.com


  • exlibris  (17.05.15 19:15:20) 
tüm kore pop grupları.
lisedeyken vardı bir kore manyağı kız, ozamanlar keşke tavsiyelerini dikkate alsaymışım dedim... geçen yıllarıma üzülüyorum hala.

t-ara
orange caramel
2ne1
miss a
sistar
bestie
nu'est
aoa
shinee
exid
snsd
taeyang
secret
fx
wonder girls
bigbang
tiny g
block b
rainbow
10cm

daha uzar bu liste ya neyse :)
  • ucan spagetticanavari  (17.05.15 19:22:07) 
Bir yıl önce keşfettim Focus'u. 70'lerin prosesif rock grubu. İlginç bir tarzı var. Seveni çok sever, sevmeyeni hiç dinlemez.
Focus - Hocus Pocus şarkısını dinle.
Eğer seversen tüm günün Focus'un şarkılarıyla geçer.
  • lastdragonborn  (17.05.15 19:29:32) 
Aa hic olur mu, ben bugun dinledigim muziklerin hepsini 6 yasindan beri dinliyorum... Saka bir yana, ben last.fm'e ragmen cok kotuyum yeni yeni gruplari bulmakta, begendigimi bulup indirince de tum diskografilerini bir kerede (veya iste araya baska grup sokmadan) dinliyorum ama.

Dusundum dusundum, ilk sira icin Cocteau Twins'de karar kildim, sanirim simdiye dek en cok onlari dinledikten sonra, dinlemedigim zamanlar icin pismanlik duymustum:
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

Sonra Dead Can Dance geliyor olabilir:
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • common of demons  (17.05.15 20:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.