[]

Gençlerbirliği kalecisinin yediği gol

sizce bilerek mi yedi*




 
cok net bi sekilde topa yalandan atladiktan sonra amaan ne tutacam hareketi mevcut.


  • Golgi  (17.05.15 00:16:37) 
Topu o taraftan beklemiyordu, ters yakalandi. Karsisindaki adam sneijder, cok net vuruyor. Bilerek yediyse volkanin sagdan ve soldan yedikleri de bilerek.


  • ruhi mucerret  (17.05.15 00:23:03) 
kesinlikle bilerek yedi.

ilhan cavcav faktörü var.
  • yapma volkan  (17.05.15 00:25:03) 
bariz bilerek yedi.


  • mrthany  (17.05.15 00:26:44) 
teknik direktörlerinin basın toplantısını da izleyince kesin bir şeyler var zaten pozisyon coknet


  • partizan  (17.05.15 00:29:31) 
volkanın geçen hafta bilerek yediği gibi,antepin son dakika bjk bilerek atmadığı gibi.tarihi şikelerle belgelenmiş olanların herşeyi şikeye bağlaması gibi.


  • essoist  (17.05.15 00:30:21) 
bilerek yediği bariz


  • partizan  (17.05.15 00:30:21) 
ilk yarıda da kasten ayak altından kaçırdı


  • partizan  (17.05.15 00:31:23) 
tescilli şikeci lügatında bilerek yedi diyebiliriz evet.

bilerek yedi diyenlerin genelde şikeden hükümlü kuş familyası olması da hayat ne tuhaf vapurlar filan dedirtmiyor değil insana.
  • del piero10  (17.05.15 00:33:06 ~ 00:34:04) 
hayır.


  • yalnux  (17.05.15 00:42:41) 
i.hizliresim.com elini çekmesinden önce.. daha ne kadar gerilecek o kol?


  • synche  (17.05.15 00:45:40) 
taraftarı olduğum takımın bazı taraftarları ama herkes şike yapıyor, siz yapmadınız mı diyebilir

ben takımının şüpheli teknik direktörüne ve yöneticisine aklanmadan gelmeyin diyen taraftarının yanındayım

galatasaray taraftarı diğer takımlar da şike yapıyor, zaten onlar tescilli şikeci kuşlar savunmasının arkasına mı saklanıyor yoksa, umarım kalecinin bilerek yeme gibi bir niyeti yoktur, eğer varsa böyle bir galibiyet almaya gönlüm razı olmaz diyebiliyor mu ?

taraftarı olduğumuz takımın yöneticileri şikeye niyetlenirken bize danışmıyor, ortada doğru varsa doğru yanlış varsa yanlış diyebilelim, neticede bu ahlaksızlığın sorumluları bizler değiliz fakat sorumlularını savunma kepazeliğine kapılmayalım

kişiliğimizi belirleyen şey bu rezaletlere karşı duruşumuz, bu duruşumuz ise taraftarlığımıza halel getirmez

türkiyedeki yargı sistemi ortada, tüm yargı takımımın şike yapmadığına kanaat getirse bile benim o kişiler hakkındaki vicdanım rahat değil, açık ve net

not: beşiktaş

ek: uğur meleke - gençler deplase olunuz
www.milliyet.com.tr
  • freebird5406_2  (17.05.15 00:53:40 ~ 01:37:19) 
burada mevzu bahis galatasaray'ın şike yapması değil beyler. ilhan cavcav'ın "ben galatasaraylıyım" ve "ben olamıyorsam galatasaray olsun" açıklamaları.

pozisyonu cepheden izlediğinizde kaleci için çok da kolay olmadığını anlarsınız. ama ekartede kalmasına rağmen hamlesini yapmış ve adımını atmış bir kalecinin topa uzanmaması biraz soru işaretleri bırakıyor.

bu pozisyonda, standart bir kaleci ekarte sonrası adımını atmışsa dostum, daha doğrusu atabilmişse, o topa can havliyle uzanıp parmaklarının ucuyla değerdi. değerdi diyorum ama muhtemelen pozisyon yine golle sonuçlanırdı. top ile kaleci arasındaki mesafe fazla. topu tokatlaması çok zor. ancak parmak uçlarıyla dokunabilir gibi duruyor. bu durumda şutu çekenin sneijder olduğunu da göz önünde bulundurursak top az bir yönelme alarak direğin dibinden ağlarla buluşurdu.

bilerek mi yedi? hayır(edit: kesin hayır demeyeyim de, sanmıyorum diyeyim). ama kurtarmaya da pek istekli değildi(bunda eminim).
  • m murphy  (17.05.15 02:00:02 ~ 02:03:06) 
Birakin ters ayak muhabbetini ya. Her hafta da bi bahane buluyosunuz. Gslilerin savunma mekanizmasina gore fb ile bjk sikeden ceza aldigi icin galatasarayin sonsuza kadar sike yapmasi serbest. Felipe melonun oldugu bi takim bu sene 32 macta hic kirmizi kart gormedi. Kaleci bariz topa uzanmiyo elini cekiyo.


  • baldur2  (17.05.15 08:57:23) 
Gol olurdu olmazdı, eline çarpsa da girerdi ve girmezdi de başka hikaye. Sözlükte de yazdım belki de adam galatasaraylı ve o anlık bir refleks ile kolunu çekti bile diyebilirsin ama ters ayak komedisine girmek ya da ad homineme geçmek komik.

Aslında fanatiklikten ölenler hariç herkes farkında golde bir sorun olduğunun ama yediremiyor/yakıştıramıyor. Ondan bu kadar saldırıya geçtiler.

@baldur2 +1
  • nawar  (17.05.15 10:48:21) 
bu bir sey degil lan su pozisyonun yaninda.
eksisozluk.com

oha lan. bu hata falan degil. lan sen zaten topun gerisindesin, topun onunde de 2 tane baska genclerli oyuncu var, 3 oyuncu toptan kaciyo umut bos kalsin vursun diye. bu hata, dalginlik, amatorluk degil bildigin organize bir eylem umut gol atsin diye.

oha lan boyle bir pozisyon futbol tarihinde yok.
  • baldur2  (17.05.15 11:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.