[]

Windows 7'yi flash diskten kuramiyorum.

Dvd okuyucu da yok pcde. Win7'yi "win to flash" dene programla flasha aktariyorum ama buradan kurulmuyor, hep hata veriyor. 2 farkli bilgisayar da denedim, farkli flashdisk denedim, farkli isletim sistemi denedim, yok hicbir sekilde olmuyor. Baska bir program var mi bu yapabilecegim bildiginiz ya da nasil cozerim isi? Pc de iso olarak kayitli win7 64bit var. Fakat formatlayarak kurmak istiyorum, uzerine 2. olarak degil.




 
rufus dene. defalarca kullandım sorun çıkmadı hiç.


  • sutlu nescafe  (16.05.15 23:16:27) 
usb belleğe, indirdiğiniz windowsu
doğrudan değil, microsoftun usb dwd tool programı ile kopyalamanız gerekiyor. flaş bellek sandisk olmaması lazım. çünkü sandisk flaş bellekleri çıkarılabilir disk olarak görmüyor pc, harddisklerin olduğu kısımda görüyor. program ile kopyaladıktan sonra yeniden başlatıp biosta boot menüden flash bellek ile bilgisayarı başlatmanız gerekiyor. masaüstünden kurulum yapılamıyor malesef.


öncelikle bu linkten: wudt.codeplex.com/ windows usb dwd tool programını sağ tarafta bulunan büyük mor ''download'' yazan kutucuğa tıklayarak indirin.


vediğim linkten windows usb download tool programını kurduktan sonra aşağıdaki videonun 02:20 'nci dakikadan sonrasını uyguluyorsunuz. zaten daha önce windows u iso uzantılı olarak indirdiniz sanırım.
www.dailymotion.com/video/xqhyc0_windows-7-usb-dvd-tool-ile-kurulum-diski-hazirlama_tech
  • sehirbezgini  (16.05.15 23:31:25 ~ 23:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.