[]

bunlar islami midir ?

scontent-vie.xx.fbcdn.net

www.facebook.com

Bu sayfa çok ilginç

 
hayır. Malum hoca İslam dışıdır zaten...


  • gotic  (16.05.15 22:58:14) 
Zaytung gibi adam gerçekten. İslam diyor tam tersi falan böyle kafalar harika. Bi çok kedisi listemde ekli arada bakıp bakıp gülüyorum


  • indescribable  (16.05.15 23:03:21) 
Çok değişik kafaların adamı bu. Yaptığı söylediği onca saçmalığa rağmen, biri aşağı indirmiyorsa o kadar bile ciddiye almadıklarındandır bence.


  • hala mi ceren yahu  (16.05.15 23:10:09) 
bu adam da diğerleri kadar müslüman bence, niye böyle tepki gördüğünü anlamıyorum. şaraplar akan ırmaklar, tomurcuk memintolu genç kızlar, huriler deyince süper ama adnan oktar seks var deyince auuu.


  • der meister  (16.05.15 23:20:52) 
ben bu adamı turkiye'nin en taşak sahibi adamlarindan biri olarak görüyorum. gizemli bir gücü var.
herkese ve her şeye sataşan tayyibin bu amcaya neden ses etmedigini düsünürüm hep.

  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (16.05.15 23:31:23) 
yazılanlar ve yanındaki resmi birbiriyle bağdaştırabiliyorsan hiç durma. sık kafana.


  • cetoxim  (16.05.15 23:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.