[]

Öğrencilik - Sosyal Hayat - Para

iyi geceler güzel insanlar,

istanbulda sıradan bir üni öğrencisiyim. sosyal hayatım haftada sayılı günlerde gittiğim okul sonrası arkadaşlarla çay kahve içme ile sınırlı.

kyk kredisi alıyorum, peder haftalık 50 lira ateşliyor. kaç aydır ilk defa kykya dokunmamayi başardım. ben sıfır sosyallikle götü zor toplarken sevgilisi olanlar, her gece dışarı çıkanlar nasıl başarıyorlar? içki nasıl içiyorlar :( (en son aralıktaki duyuru buluşmasında içtim o kadar diyeyim)

 
milletin ailesi zengin, ayda 1000-2000 yolluyorlar harçlık


  • benim adim kerim hepinizi severim  (16.05.15 22:34:44) 
Çok çok büyük bir kısmı aileden gelen para.


  • bazilika  (16.05.15 22:37:03) 
min. 1000 lira alıyorlar veya yemekleri evde kendileri yapıyorlar


  • yeni dunya duzeni  (16.05.15 22:37:06) 
ben ayda 300 lirayla geçinirken arkadaşım 1250 ile geçinemiyordu. aynı bölüm, aynı okul.


  • cetoxim  (16.05.15 23:01:25) 
hocam sordun diye söylüyorum, hoş değil çünkü söylemek;

özel üniversitede burslu öğrenciyim aylık burs+kyk kredi+özel bir kurumdan başarı bursu.

ayda 1100 lira kadar oluyor. e ailemle yaşıyorum gibi bir şey (haftada 4-5 gün ev boş haftasonu geliyorlar), e kira yok bir şey yok haliyle.
ha her gece dışarı çıkmıyorum o ayrı tabi.
  • logisticsmanager  (16.05.15 23:03:35) 
sen yine aile yanındasın sanırım, aile yanında değilsen aylık min 1000 lirayı gözden çıkaracaksın istanbulda.


  • zamanin otesinden gelen seyyah  (16.05.15 23:44:59) 
@seyyah evet aile yanındayım. yoksa 500 lirayla hayatta kalmam zor :)


  • mattiadestro  (16.05.15 23:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.