[]

e-haciz

sevgili arkadaşlar, öğrenim kredisi borcu nedeniyle banka hesaplarım bloke olmuş. para çekemedim, kirayı gönderemedim. şimdi araştırıp sorgulayınca uyandım.

şimdi ne yapmak lazım? borcu tahsil etmemişler, sadece bloke konmuş. şöyle bir sıkıntı var, vergi dairem izmir'de, ben izmir'de değilim.

yapılandırma işlemi yapılıyor mu? buradan yapabilir miyim? babam yapabilir mi oradan? babam bütün borcu oradan ödeyebilir mi? yoksa benim mi ödemem lazım?

 
yaşadığın yerdeki herhangi bir vergi dairesinde ödeyebilirsin. babam oradan da ödeyebilir. yapılandırma konusunda is emin değilim. olması lazım herhangi bir vergi dairesinden ama vergi dairesi ile konuşsan daha iyi olur. yapılandırmayı sen şahsen veya vekaletle babana yaptırabilirsin


  • izaleisuyuu  (16.05.15 13:58:55) 
kaç sene geçti üzerinden acaba? ben de yakında zamanda benzer bir duruma düşeceğim sanırım.


  • hb  (16.05.15 14:39:56) 
attım fava cevapları bekliyorum.

aynısı benim de başıma gelecek bir gün. 2013 eylülde borcum başlıyordu, daha bir kez bile ödemedim.
  • leni 09  (16.05.15 14:45:45) 
ben 2012 diye hatırlıyorum. şöyle söyleyeyim, 5800 civarı ödenmemiş borç, 2300 civarı ödenecek, 1200 de faiz var.

yazın askere gideceğim diye yapılandırmak istememiştim, ben yokken babam ödemek zorunda kalmasın diye. şimdi biraz para yiyeyim dönünce kendim öderim demiştim. patladık şimdi.
  • bruges  (16.05.15 15:06:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.