[]

neden

neden bazı insanlar konuşmak, spor, konser, gece gezmesi vb aktiviteler gibi konularda çılgın bir istekle ve enerjiyle dolu? bazen kendimi diğer insanlarla karşılaştırınca içi geçmiş gibi hissediyorum. işin kötüsü acaba bende mi bir sorun var diye böyle olmaya da çalıştım, olamadım. olmuyo yani ters mıknatislanma var. ben de böyle olmuşum, olagelmişim. böyle insanlarla fazlaca bi arada olunca da rahatsız oluyorum gürültüden hareketten zaten. işin kötüsü doğam gereği kendim gibi insanlara denk gelmekte de zorlanıyorum. ekşi duyuru sakin, kendi halinde, bağırış çağırıştan hoşlanmayan halim selim insanlar zirvesi mi yapsak ne etsek? böyle insanlar birbirini nasıl buluyor?




 
sürekli öyle olan insanlara ben de harbiden imreniyorum. mesela geçen yaz, zeytinli rock'a gidip çadır kurmuştuk. 4 günü tamamladık bende sanki 3 ay pamuk tarlasında çalışmışım gibi yorgunluk vardı.

arkadaşım ise 3 ay aralık yapılsa o organizasyon kalırdı.

ilginçler. ne bileyim.

ya da biz ölmüşüz, gömenimiz yok.
  • dead and broken  (15.05.15 23:09:01) 
[BENCE] bulmuyoruz. bulursak biz biz olmaktan cikariz.

bu su bilmece: "adini seslendiginde giden sey nedir? sessizlik" gibi.
  • wiillii  (15.05.15 23:09:32 ~ 23:10:00) 
her şeyin aşırısı zarar derler ya.

aşırı parti boi olmanıza gerek yok, ama biraz sosyalleşmekten insan içine çıkmaktan zarar gelmez. hem ilişkilerinizde yardımcı olur, hem işinizde.

bunun dışında sessizliği, sakinliği sevmenin hiçbir zararı ve sorunu yok. burda dahi birçok kitap kulübü vs vardı onları deneyebilrsiniz.

"comfort zone"'unuzda biraz fazla duruyorsunuz gibi geldi. bir iki adım atın, pek konforlu değil ama iyi hissedeceksiniz.
  • fiorentina  (15.05.15 23:10:57 ~ 23:12:21) 
Hayattan tat almak lazim, Dunya'ya oyle ya da boyle geldiysek, biraz eglenmek, iyi vakit gecirmek lazim. Partiden partiye kosmak zorunda degiliz elbette de, renkli olmali hayat.


  • stavro  (15.05.15 23:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.