[]

Birinin sizi hayal ederek ya da resminize bakarak masturbasyon yapması

Böyle bir durum karşısında ne düşünürsünüz? Birinin sizi cinsel obje olarak görmesinden rahatsızlık mı duyarsınız, gururunuz mu okşanır ya da nötr mü olur görüşünüz böyle bir durum karşısında? Cinsiyet farketmez.




 
rahatsiz olmam, nötrüm.


  • ben de  (15.05.15 22:55:22) 
kimin yaptığına bağlı. tahrik etmekten zevk alacağım özel biriyse hoşuma bile gider.


  • littlejack  (15.05.15 22:57:01) 
Ben erkek olarak nötrüm genelde. Vıcık vıcık çirkin bir kız yapsa da, gay bir erkek yapsa da gocunmam. Taş bir kız yapsa hoşuma gider tabi.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (15.05.15 22:59:43) 
keh keh keh diye gülerim. ah bu ben derim.


  • nickimin hakkini veremedim  (15.05.15 23:00:05) 
littlejack+1


  • kül  (15.05.15 23:06:59) 
beni tahrik eden biriyse hoşuma gider. değilse de nötrüm, ne üzer ne sevindirir.


  • der meister  (15.05.15 23:25:47) 
Herkes begenilmek ister sahsen bu durum benim cok fazla hosuma giderdi.ancak tabii yapan kisi cok fazla onemli hoslandiginiz erkekle sokakta ki herhangibir abazanin yapmasi ayni etkiyi dogal olarak birakmaz


  • kasgarlimagnus  (17.05.15 22:10:12) 
bi tane çok ateşli bi kız arkadasim vardi. cok deli sohbetler ediyoduk, uzak olduğumuz için birbirimize bundan sonra mastırbasyon yaparken beni hayal edeceksin değil mi diye söylenmistim hatuna. evet demisti mutlu olmustum. kizin cok deli fantazileri vardi ama hehehe.


  • 2006  (17.05.15 23:12:37) 
Bana fiziksel bir etkisi olmayan her türlü cinsel aktivite saçma geliyor. Sanal seks vs. gibi.


  • arnold schwarzeneger  (18.05.15 10:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.