[]

Bi dershane bu kadar para eder mi ?

www.epsilonegitim.com.tr

Adam 15 000 TL istemiş şaka mı ?


 
Olur mu ya ? Bu ne ? Kayit yapılırken hisse senedi mi veriliyor karşılığında ?


  • 1adam  (15.05.15 22:08:19) 
bagdat caddesinde die belkı o fiyatlar


  • all girls dream  (15.05.15 22:13:22) 
2009 da 5-6 bin civarı derhaneler vardı. 15 bin çok evet ama olabiliyor işte


  • roe  (15.05.15 22:19:57) 
Butik dershanelerin pek çoğu normalde olandan yüksek ücret istiyor. Lokasyon, sağladıkları imkanlar, ders saatleri, kazandırma/minimum net garantisi, gereken şartlar sağlanamazsa para iadesi gibi pek çok faktör fiyatları etkiler. Ebeveynler de butik dershanelere "bir kere verelim parayı, seneleri gitmesin bir seferde kazansın" diyerek harcama bütçesi oluşturur, o yüzden abartılı bulmadım günümüz şartları açısından.

Buradaki biraz abartılı olmuş tabii, ancak içeride hoca, müdür yardımcısı gibi hatırlı kişileri tanıyorsanız yarıya bile inebilir bu. Normal vatandaş gibi giderseniz de "kusura bakmayın, indiremeyiz" diyeceklerini hiç sanmıyorum, hele ki şu krizin geldi gelecek gibi olup bir türlü gelemediği dönemde, işletmelerin hepsi diken üzerinde.
  • sevgikusunkanadinda  (15.05.15 22:23:48) 
Seneye gitmesi için erkek kardeşimi yazdırdık, 15 bin lira. Yalnız seneye su an gittiği okuldan ayrılıp ona devam edicek, bi nevi kolej gibi
Benim zamanımda dershaneler ise çok çok 4bindi

  • purplee  (15.05.15 22:35:53) 
eşimin çalıştığı dershane 2 sene önce 25-30bin alıyordu öğrencilerden.
buraları tercih eden profile koymayan paralar bunlar.

  • teritori  (15.05.15 23:51:41) 
3 sene önce gaziantep'te butik bir dersane 10bindi, kontenjanı da doldurmuştu. adam bağdat caddesinde dersane açmış 15bin az bile bu mantıkla :)


  • littlejack  (16.05.15 00:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.