[]

ağlak biri olmak

Merhabalar

sanirim acaip aglak bi insanim.yani filme sarkiya aglamayi falan kast etmiyorum tabiki aglamak istemiyorsam dram izlemem dinlemem onun caresi var ama sıkıntı su ki ikili iliskilerde bu bi sorun olmaya basladi zaten ailemde olan bi munakasa da hemen aglardim cocuklugumdan beri ama uniye geldim geleli ki 5. Senenin sonundayim suan onlarla da cok gorusemedigimden ve bi pıt buyudugumden gecmisi normal sayiyordum. fakat suan farkindayimki erkek arkadasimla en ufak bi kavgamizda - hakli olsam da olmasam da agliyorum- ve bunu bilerek yaptigimi dusunuyor aglama diyor.onu inandiramiyorum bilerek yapmadigima.gozumden yas geliyor bogazim dugumleniyor bi de ona sinirleniyor kavga buyuyor.ben de istemiyorum aglamak niye agliyim.dun su cumleyi de kurdu ve kendime aglamiycagima soz verdim."bosuna aglama eskiden icim sizlardi aglamana ama artik zerre ilgilenmiyorum"" ki eger aglak biriyseniz bunun beni daha da beter aglattigini tahmin edersiniz ama ben gene de saatlerce agladiktan sonra soz verdim kendime.ama yok olmuyor demin gene bisi dedi gozum doldu.

Yokmudur bu aglamalari bitirmenin yolu yontemi takdiginiz falan varsa ne biliyim hem onurum gururum kiriliyor hem laf isitiyorum ustune rol saniliyor..biktim.


Yas 22.

 
senden çok daha büyük biri olarak bende de zaman zaman aynı sorun var. bildiğim kadarıyla bir çaresi ya da ilacı yok. belki benim durumum çok daha vahim ): tom ve jeryy sarıldığında bile ağlayabiliyorum


  • aporrhais pespelicani  (15.05.15 21:06:42) 
ben cok aglaktim ta ki 18 yasinda bi travma yasayincaya kadar sonra aglama ozelligimi kaybettim cok zor agliyorum ama guzel birsey degil bu da :)
aglayacagini hissedince ortamdan uzaklas banyoya git yuzunu yika, sonra pencereden kafani disari uzat temiz hava al derin nefesler esliginde.

  • eick  (15.05.15 21:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.