[]

tek basina Bodrum'a gidecek birisi nerede kalsin, nerelerde vakit gecirsin?

3 gunlugune, single. Bodrum'un neresinde kalinsin, merkez mi Datca mi orasi mi burasi mi? Gunduz de aksam da vakit gecirecek seyler olsun. Bodrum' bilmiyorum.




 
Bodrum tatil için gidilebilecek en son yerdir. Yatın katin yok anladigim kadariyla, sap olarak gidiyorsun. Bodrum'un merkezi güngörene, bagcilara benzer ve bodrum'u bodrum yapan koylaridir.

Datça ile bodrum arasi arabayla 4 saat. Ikisi alakasiz.

Marmaris'e git ya da fethiye'ye. Akyaka'da olabilir.
  • bigl0rd  (15.05.15 19:14:29) 
bence datçadan ziyade bodrum merkezde kalmak daha mantıklı. bodrumun civar koylarında da kalınabilir; ama merkezde her bütçeye göre temiz oteller var. Mesela uyku pansiyon var halikarnasın hemen arkası, sahibini de tanırım tertemiz bir pansiyon. Tabi reklam yapmıyorum onlarca otel var.

şehir merkezini gezersin zaten, mutlaka tekne turu yapmanı öneririm. merkezden alınıyor biletler. yalıkavağa git, marinasını görebilirsin.

bu arada yeşil pasaportun varsa KESİNLİKLE kos'a gitmeni öneririm. 3 gün bodruma yeter de artar bile. bodrum'dan 45 dk sürüyor kesinlikle gitmeye değer.
  • habib  (15.05.15 19:22:39) 
Bodrum efsane kardo 3 gün kalacaksan git bak sana proğram yapayım;
Eğlence, barlar filan olsun diyorsan gümbet'e git, daha az eğlence daha çok deniz kafa dinleme diyorsan bitez'i öneririm ki ben biteze gittim

1.gün: bitezde yüzersin akşama doğruda gezersin etrafı zaten çok büyük değil
2.gün: tekne turu yap (bunu organize firmalar var, Bodrum'da çok yaygın. bir teknede 15-30 kişi oluyor uzanabiliyosun içinde, 5-6 saat sürüyor, koylara uğruyorlar her koyda 45 dk filan yüzme mollası veriliyor ve koyları efsane. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl filandı)
3. Gün: öğleye kadar yüzersin sonra çıkar bodrum merkeze gidersin, akşama kadar merkeİ gezdikten sonra biner otobüse dönersin.
  • goodyes  (15.05.15 19:24:26) 
BOdrum merkezde kalmak sart degil, konaklamayi ona gore ayarlayabiliriz.

Akyaka'da sikilirim ben.
  • stavro  (15.05.15 20:57:38) 
gümbet. gece hayatı iyidir. bodrum merkeze yakın.


  • rayaz  (15.05.15 21:39:01) 
gümbetten başk yerde kalma . forever gümbet.


  • atimikoydum  (16.05.15 08:57:20) 
Gumbet "les" bir yermis. Oyle diyorlar.


  • stavro  (16.05.15 09:19:05) 
Gümbet leş ötesi bir yer sakın gitme. bitez'in denizi de bodrumun en kötü denizidir ayrıca. denizi en temiz koy yalıçiftlik diye bir yer sea garden otel vardır, oraya gidemezsen gündoğan'a git. Gündoğan küçük bir yerdir sonrasında akşam yalıkavağa geç. Yalıkavakta akşam yemeği yersin kavaklı köftecisi çok meşhurdur. Ardından da marinayı gez içerisinde restoranlar kafeler falan var tekneler harika görmeni öneririm.

Tekne turu yapmanı mutlaka öneririm, fakat genelde teknede sen dışında herkesin sevgilisi falan oluyor, onu göze al :D Zaten bütün koyları gezdiriyor.

Eğer pasaport ve paran varsa kesinlikle kos'a geç. 1 gününü komple orada harca.

Bodrum merkezde yapılacak çok da bir şey yok, kalenin içerisinde su altı arkeoloji müzesi var, zeki müren müzesine de gidebilirsin. akşamında alışveriş için çarşıya akarsın veya marinada kahve dünyasının üst katında kahve falan içebilirsin. Marinanın içinde bir yatch club var canlı müzik olur mu bu mevsim bilmem. Deniz ürünü yemek istersen mehmedov vardır baya pahalıdır ama çok çok lezzetlidir. marina köftecisi-sünger pizza pide falan da meşhur yerlerindendir.

eğer kosa gitmeyeceksen 3 gece bodruma çok fazla, 2 gece tam yeter yani.
  • habib  (16.05.15 18:57:08) 
Bodrum merkeze zaten gunubirlik gitmistim. Sualti muzesine de gittim. O yuzden nereye gideyim diye sordum aslinda. Tesekkurler.


  • stavro  (16.05.15 19:07:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.