[]

yosun sabunu arıyorum

arkadaşım mardin'den almış müthiş bir sabun yumuşacık yapıyor insanı. kare yeşil bir sabun. şimdi ben bu sabundan aktarlarda baktım değil tipi kokusu bile benzemiyor. mardin'de yosunu nerden buldu bunlar da sabununu yaptı ya deli olucam ben nası bulurum bu sabunu?




 
senin kullandığın yosun sabunu olmayabilir mi? belki başka bir şeydir.


  • Improbable  (15.05.15 19:14:21) 
defne sabunu ya da zeytinyağlı sabun olabilir mi? o civarlarda genelde bunlar kullanılır.


  • littlejack  (15.05.15 19:25:23) 
Bittim sabunu olabilir mi?


  • rentts  (15.05.15 20:20:06) 
ya ben türkçe mi yazmıyorum. yosun özlü diyorum.


  • mula  (15.05.15 21:34:14) 
@mula mardinde kimse yosun özlü sabun kullanmaz, aktarlar ürün satılsın diye içerik konusunda saf müşterilere bol keseden sallıyolar. yosunun bir kokusu yok zaten başka esanslar kullanılıyor o sabunlarda, o yüzden yedirmesi kolay oluyor. bunu bilen herkes de insaniyet namına fikir vermiş işte. beğenemediysen in eminönüne aktar aktar gezip aramaya devam et.


  • littlejack  (15.05.15 23:03:20) 
evet bu sabun da kokusuz zaten aktarlarda gördüklerim resmen kokuyor, ben de buna anlam veremiyodum


  • mula  (15.05.15 23:12:49) 
ben izmir kemeraltı'ndan almıştım bir iki ay evvel. İstanbul'daysanız kapalıçarşı'da da olabilir.


  • amelie poulain  (15.05.15 23:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.