[]

patenci manyaklar

dün başıma geldi.

bayırdan aşağı hızını almış bi anda ana caddeye daldı ve yolda kendi halimde giderken benim arabanın kaputun üstüne çarpıp ilerde kaldırıma düştü. arabayı durdurdum. bişey var mı demek için indim. sırıtarak "abi ben iyim arabaya bişey oldu mu? ehehe" dedi.

baktım gülüyo bindim arabaya yürüdüm.

acaba diyorum "ha iyi misin al o zaman" diyip bi aparkat çıkarsa mıydım?

hırsımı alamadım şımarık orspu çocuğundan. ezsek hapis cezası alırız bu serserileri.

 
kafaları güzel bence onların, bir şey çektikleri hareketlerinden belli.
bi de işin daha da kötüsü, hatun buldular şimdi de, el ele Halaskargazi'de takılıyorlar.

  • aithra  (15.05.15 13:31:43) 
Bizim mahallede de var araç yolunun tersine ve direkt arabaların üzerine doğru kayıyorlar. Yaşları da maksimum 15-16 filan. Ben arabada korkup duracak kadar yavaşlarken bunlar tam gaz araçları sıyıra sıyıra geçiyorlar. Böyle bir akım filan oldugunu dusunmeye baslamistim bi ara artik.


  • dust in the wind  (15.05.15 13:44:32) 
Sormayın ben de çok sinir oluyorum. Birgün kordon dan yürüyorum bir yandan da telefonla konuşuyorum karşımdan bir çift geliyor ve yolun inceldiği yer üç kişi zar zıt geçecek kadar yol. Tan geçerken arkadan bir tane geri zekalı patenle geliyormuş duramadı tabi çekilmeme rağmen omzuma çarpıp düştü. Görmesem baya kafa kafaya çarpışacaktık embesil herifle.


  • Atimi  (15.05.15 14:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.