[]

Ev sahibi sözleşme süresi boyunca istediği an evden çıkarabilir mi? (ACİL)

selamlar,

1 senelik sözleşmemin 7. ayına giriyorum. az önce ev sahibi aradı, tayini çıktığı için buraya taşınacağını söyledi. tarihleri konuşalım diyor. şu ana kadar hiçbir problem de yaşamadık yani. her neyse, 1 senelik sözleşmem bitmeden çıkarma hakkı var mı? bilen birileri varsa, çok acil cevap lazım.

teşekkürler.

 
kontrat süresi boyunca siz evden çıkmak istemedikten sonra çıkaramaz. o kontrat o yüzden var. haklı sebepler ortaya koymadığı takdirde ev 1 sene boyunca size ait. ama kontrat bittiği zaman çıkmanız gerekir evden. adam 5 ay önce bildirmiş artık.


  • fayfim  (15.05.15 12:33:35 ~ 13:21:27) 
  • masa penisi  (15.05.15 12:33:53) 
dava açsın kesin kazanırsınız, zaten dava da 1 yıldan aşşağı bitmez.


  • ravenudon  (15.05.15 13:16:33) 
anlaşın, sen ev bulunca çık? iyi niyete dayalı oluyor genelde bu durumlar.
geçen günlerde de tam senin ev sahibin gibi birisi bi duyuru açmıştı.

  • aithra  (15.05.15 13:23:54) 
çık diyorsa size müsaade edecek ve ev taşıma masrafınıza da yardımcı olacak. o zaman kontratlar neden var?
ya da kontrat sonuna kadar bekleyecek kendisi.

  • o kadar da degil aga  (15.05.15 13:31:38) 
kendi oturduğu ev de kiraymış ev sahibinin ve buradan çıkmaları gerekiyormuş. oturduğum yere tayini çıkmış, kendisi de mecbur kaldığı için böyle bir şey yaptığını söyledi; zira soruda belirttiğim gibi hiçbir problemimiz de yoktu. kadın da zor durumdaymış, vs. iyi niyetinden şüphe etmiyorum. evi tutarken kira indirimi yapmıştı, başka konularda da yardımcı olmuştu. sonuç itibarıyla kendi evi, yapacak bir şey yok. 2 ay süre aldım. olayı mahkemeye taşıyacak zamanım yok. zaten avukata vereceğim para da kaç kira parasına denk gelecek kim bilir.


  • doktor bey  (15.05.15 13:42:14) 
buna ihtiyac sebebiyle tahliye deniyor. ihtar cekmeden sakin cikmayin, 1 yil dolmadan da cikmayin, siz sozlesmeyi fesh etmis gibi olursunuz.


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (15.05.15 14:29:23) 
kadın iki ay süre vermiş zaten, iyi niyetli yaklaştığının göstergesi sanırım. sizinki ikili ilişkiye kalmış artık. ha ille de çıkmam derseniz hakkınız var, evet.


  • john lee hooker  (15.05.15 14:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.