[]

Sevgiliye Hediye (Beyler Yardım!)

Sevgili duyurucular;

Erkek arkadaşımın doğum gününe kısa bir zaman kaldı ve finaller de geliyor; çok fazla vaktim yok. Daha önce yalnızca el yapımı, emek gerektiren ufak bir hediyem oldu fakat beklediğim dönüşü alamadım açıkçası kendisinden. O yüzden bu sefer hazır bir şey alayım istiyorum ama buram buram "ben hediye olmak için üretildim" havası olmasın. orijinal olan ve bu havayı vermeyen bir şey gelmedi aklıma.

Kendisi 26 yaşına girecek, çalışıyor. Siz olsanız ne gibi bir hediye alsanız hem hediye ile duygusal bir bağ kurar hem de onda zeka pırıltısı sezerdiniz?

Beyler dedim ancak her türlü öneriye açığım. Siz olsanız ne alırdıniz/ ne gibi bir hediyeden mutlu olurdunuz?

 
Sevgilin hakkında biraz daha detay verirsen bir şeyler bulabiliriz bence. Nelerden hoşlanır, hobileri neler?


  • Atimi  (14.05.15 19:23:36) 
@Atimi, kendisi mühendis. Öyle çok çılgın hobileri falan yok, benim gibi düz insan o da. Yaz aylarında spor amaçlı boks yapıyor. Genelde klasik-spor arası giyiniyor (ben tamamen sportif giyindiğinde daha cok beğeniyorum), fanatik Fenerbahçeli ama bu konuda bir şey almayı düşünmüyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sonradan gelirse ilave ederim :)
  • bfm  (14.05.15 19:29:14) 
@Atimi fotoğraf ilgileniyor bu arada, onu atlamışım. Analog bir fotoğraf makinesi aldı geçenlerde, gözü gibi bakıyor.

Mobilden girdiğim için edit yapamadım :)
  • bfm  (14.05.15 19:31:38) 
Tripod olabilir belki de madem gözü gibi baktığı bi fotoğraf makinesi varmış


  • faredenkorkankedi  (14.05.15 19:38:14) 
bütçe ne kadar fotoğrafçılığı ile ilgili öneride bulunayım.


  • mobydick  (14.05.15 19:46:10) 
@mobydick,
Bütçe 100 lira diyelim ortalama. Aslında çok sevdiğim bir şey olursa fiyat artabilir ama "hediyenin olayı fiyatında" düşüncesi yaratmak hiç istemem. Bi de hobilerinden ziyade hiç alakası olmayan fakat çok hoşuna gidecek bir şey daha iyi olmaz mı sizce ya?

  • bfm  (14.05.15 19:57:23) 
Fotoğrafçılıktan yürü bence de


  • Atimi  (14.05.15 19:57:39) 
sualtı çek at fotoğraf makinası alabilirsiniz 40 tl fln oluyor.. ya da sualtı çek atma(yani devamlı kullanım) makinalarından alabilirsiniz 150 tl fln oluyor.

analog makinası için hayyam pasajına gidip lens alabilirsiniz. 100 liradan az tutacaktır.

analog dediğin için tripod olmaz olmaz bence.

lomography makina alabilirsiniz mağazası var beyoğlunda.

bunların içinde havuzla arası varsa sulatı fotoğraf makinası derim ben.

buarada bayanım :D
  • mobydick  (14.05.15 20:05:04) 
kendine seksi ic camasiri alip atraksiyona girebilirsin. ciddiyim. valla.


  • hot potato  (14.05.15 20:07:25) 
@mobydick su altı fikrini sevdim :) yalnız şu var, şimdi ben o hediyeyi normal zamanda da alırım (hatta alcam, sevdim fikri) ama bu doğumgünü hediyesi yani, daha "ona fayda içermeyen" bir şey olsa daha iyi olmaz mı?

Bu arada, daha önce hicbir erkek arkadaşıma hediye almamıştım, ben bu işlerden hiç anlamıyo da olabilirim :)
  • bfm  (14.05.15 20:09:32) 
@hot potato o fikir de güzel ama ben daha çok; adam duygusal bağ kursun, beni hatırlasın falan istiyorum hediye vasıtasıyla :)


  • bfm  (14.05.15 20:14:41) 
ben erkek arkadaşıma e-reader aldım. çok sevdi, her gün elinde. hem orijinal hem de kullanışlı bi hediye. eğer kitap okumayı seviyorsa tavsiye ederim.


  • headredhead  (17.05.15 14:15:06) 
sahibinden ya da hayyamdan ikinci el polaroid (anında fotoğraf çekip altından yazdıran şipşak makine) alabilirsin. bütün ayarları yaparsın ve doğum günü sabahı uyurken fotoğrafını çekmeye başlarsın. sonra muhtemelen uyanır. elinden alır. o da seni çekmeye başlar. sonra böyle doğal ve seksi pozlar eşliğinde sabahı tamamlarsınız. elinde duygusal bağ kurabileceği fotoğraflar olmuş olur, ayrıca polaroide her baktığında o sabahın aklına geleceğine de bahse girerim:))

ve polaroid makine fotoğraf çekmeyi seven biri için eğlenceli de olur. bu arada dikkat etmen gereken şey aldığım makine modelinin filmi ve kartuşunun pahalı olup olmadığı.

eksiduyu.ru

dipnot: erkek modelimi bulursanız haber verin evlenecem :D
  • mobydick  (17.05.15 20:54:29 ~ 20:56:09) 
mobiydick, sevdim bu fikri inceleyeceğim :)

hepinize çok teşekkürler.
  • bfm  (19.05.15 17:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.