[]

cs go acemisinin soruları

valla eskiden oynardım cs go'yu da 2-3 yıldır ara ara oynuyorum fakat çok da iyi bir oyuncu değilim. benim sorum oyun mekaniği üzerine

1- rekabetçi modun diğer modlardan farkı nedir
2- bazı maçlar sonunda silah, kasa vs. düşüyor bazılarında düşmüyor bu neye göre
3- millet içinden pahalı eşya çıkma ihtimali olduğu için mi kasalara yükleniyor
4- steam pazarda satılan veya oyundan düşen silahların, renk vs dışında oyundaki silahlardan bir farkı var mıdır?

 
1- rekaetçi mod'da oyundan çıkarsan ceza alıyorsun, oyundan atılabiliyorsun (ceza almadan) rütbelerini bu moda göre alıyorsun. o yüzden herkes oyunu ciddiye alıyor.
2- random
3- oyunda ender bulunan bir şey çıkabileceğinden pazarda kasayı satabiliyorsun.
4- oyunda varsayılan olarak gelmeyen yeni silahlar var. ilerledikçe kasadan çıkıyor bu silahlar. örneğin m16'nın susturucusu yok normalde, kasadan çıktıktan sonra ekleyebiliyorsun. bunun gibi farklı şeyleri pazardan alabiliyorsun. ama aynı susturuculu silahın turuncusu ya da yeşili birbirinden farklı değil (bildiğim kadarıyla)
  • himmet dayi  (14.05.15 14:35:42 ~ 14:35:57) 
4- m16'nın susturuculusu da var başta. ekipman bölümünde seçebilirsin. pazardan veya kutudan düşen silahların kozmetik dışında bir olayı yok.


  • mattiadestro  (14.05.15 14:43:33) 
1 - 5v5 oluyor maçlar, esas öyle zevki çıkıyor oyunun.
2 - random
3 - evet
4 - renk dışında bir farkı yok.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (14.05.15 14:51:05) 
cevaplar için teşekkür ediyorum


  • antonin artaud  (14.05.15 15:57:06) 
rekabetçi modda gerçek anlamda saldırı/savunma stratejileri yapıyorsun. yani tam bir takım oyunu. işin içine zeka, yetenek ve iletişim becerileri de giriyor. csgo'nun ciddi kısmı bu dendiği gibi.

basit eğlence ya da topluluk sunucularında istersen bot gibi oyna. bombayı bırak, elinde bıçakla koş ya da ne bileyim eline negev alıp taraya taraya git kimse seni yadırgamaz.
  • jamiro  (14.05.15 17:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.