[]

herkes bana akıl veriyor

sizce neden? çok mu saf duruyorum acaba?
bir de kimse inanmıyor sunduğum antiteze.
insanlardan yıldım. yakşamlar.


 
diyalog örnekleri verirsen daha iyi yorum yapabiliriz.


  • merhum  (14.05.15 14:09:57) 
seviş geçer. abi sende niye kendine akıl verdiriyorsun. akıl verene bana akıl lazım değil para lazım. akıl verme para ver de.


  • hasansabbah  (14.05.15 14:11:20) 
Kimse kimseye durup dururken akıl vermez. Muhtemelen buna ihtiyacın olduğu için insanlar yardım etmek istiyordur. Bildiğim kadarıyla, iş konusunda sıkıntılısın. Bu yüzden çevrendekiler şöyle yap, şunu dene vs. diyebilir. Diğer konularda da bu olabilir.
İnsanlardan yıldıysan, şöyle bir öneri sunabilirim. Sana yük olan insanları hayatından çıkar.

  • arockm  (14.05.15 14:19:25) 
ya öneri sunmak var, dikte etmek var. dikte ediyolar. kalın kafalıymışım gibi üst üste söylüyolar. sessiz sakiniz diye mi oluyo böyle?


  • damdanakan  (14.05.15 14:22:56) 
sen belki tam kararında sevecen, iyi niyetli vb olabilirsin ama toplumumuzda bunlar değer görmeyen özellikler. daha sert ve kendinden emin olmayı dene.

akıl verme konusunda da kibarca tersle akıl veren kişiyi. pişman et. kavga et demiyorum ama o ince çizgiyi koruman lazım.
  • eindaclub  (14.05.15 14:33:25) 
bak akıl almak için açtıysan bu duyuruyu, bişey yazmiyim? sonra ortalıkta diyorsun herkes bana akıl veriyor diye...


  • loveinaflipbook  (14.05.15 14:41:56) 
birden olmamıştır. yavaş yavaş vermişsindir insanlara argümanları. yani suç senin zaman içindeki tavır ve davranışlarında. kararlı ol ve yumruğunu masaya vur. gerisi çiş gibi gelir :)


  • kakao  (14.05.15 14:42:02) 
sessiz sakinsin diye oluyor :P

edit: seneler önce tiksindiğim bir iş verenim bana şöyle bir akıl vermişti: "herkesi dinleme, herkesin dediğini yapma, bazen duymazdan gel."
işe yaramıştı.

denemek ister misin bunu?
  • aithra  (14.05.15 16:22:30 ~ 16:25:01) 
şu an bile akıl verilmesini istiyorsun. :) buna alışmışsın bence(tek şeyden şırt diye söylemek zor ve bence bu olaya kendin eğilmelisin).


  • tuzumkuru  (14.05.15 16:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.