[]

bu saatte gurultu icin komsu kapisi calinmaz degil mi?

Sabah 10'dan beri araliksiz sekilde matkap sesi geliyor, muhtemelen tadilat var ve ben ders calisamiyorum. E insanlar da hakli bu saatte tadilat yapmasınlar da ne zaman yapsinlar? Simdi yukari cikip ders calisamiyorum denilmez degil mi?


Bu sesi duymamak ve rahat ders calismak icin napayim? Duvari degil de beynimin icini matkapla deliyorlar sanki oyle de bir gürültü var.

 
kütüphaneye git.


  • himmet dayi  (14.05.15 13:27:16) 
kulağına pamuk tıka ve gürültüye en uzak noktaya git.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (14.05.15 13:27:46) 
Çalınmaz. Kulak tıkacı? Ya da müzik?


  • devilred  (14.05.15 13:28:13) 
Ne kadar süreceğini sor. Ona göre gününü planlarsın.


  • arnold schwarzeneger  (14.05.15 13:32:11) 
Caribou'ya, Starbucks'a git. Özellikle Caribou'da, ofis tarzı çalışma odaları var(bazı şubelerde var yani). 5,5 tl'ye de filtre kahveni alıp, akşama kadar çalış.. :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (14.05.15 13:32:29 ~ 13:33:07) 
çalınmaz tabi. tadilat yapılması gerektiğinde yapılacak tabi. sessiz bir alternatifi de yok. anlayış göstermek şart bu durumda. 1-2 tavsiyem var, yakınlarda starbucks, kütüphane vs. varsa oralara git. bilgisayarını kitabını vs. ne varsa götürebilirsin, on numara çalışma ortamı olur yine. ikinci tavsiyemse evde takılayım diyorsan tak kulaklığını uygun bir playlist aç müzik dinleyerek çalış.

kolay gelsin :)
  • kivanc1  (14.05.15 13:35:52) 
çalınmaz :) tak kulaklığı aç metallica


  • dieselsingle2  (14.05.15 13:38:18) 
illa ev diyorsan eczaneden kulak tıkacı al. büyük oranda keser sesi.


  • merhum  (14.05.15 14:11:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.