[]

Büyükada otel/pansiyon

haziran sonunda gitmek için büyükada'da tavsiye edeceğiniz otel/pansiyon vs. yer var mı?

- kız arkadaşımla gidicez
- akşamları sadece uyumak için gireriz zaten, o yüzden eli yüzü düzgün bir yer olması, temiz olması yeterli.
- arabam/ehliyetim yok. o yüzden lokasyon olarak büyükadayı dolaşmaya müsait bir yerde olursa svinirim (anlayabileceğiniz üzere hiç adaya gitmedim. zaten amaç da, 2 gün adayı dolaşmak vs.)

fiyat sınırı koymuyorum, bookingde baktığım yerlerin fiyatları çok bütçemin dışına çıkmıyor. ucuzu var pahalısı var. sadece istediğim kıstaslarda uygun bir yer bulmak. o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var.

yemek dahil vs. olmasına da pek gerek yok aslında, muhtemelen adayı dolaşırken bir yerlerde yeriz. hatta bu bağlamda; büyükadada illa ki git dediğiniz restoranlar vs. varsa o önerileri de alabilirim.

 
ada'da araba yok zaten :D

princess hotel var güzel orası.
  • Mcfly  (14.05.15 12:46:12) 
@mcfly asfasdadfsa bunu tahmin etmiştim,o maddeyi o yüzden ekledim :)


  • kamera motor  (14.05.15 12:47:06) 
hiçbirine de girip bakmadım aslında ama dış görünüşleri iyi :P mesela gala otel var sonra karşısında çankaya otel var yeni açıldı sayılır kesin güzeldir.

otelin de güzel bir yerde olmasını tercih ediyorsan ascortu önermem. çoğu otel çarşı içinde bence güzel değil hem gürültülüdür hem de eski :P
  • neira  (14.05.15 12:55:57) 
+1 ben de o lokasyonda bu pazartesi arıyorum


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.05.15 13:02:11) 
Fıstık Ahmet'in yeri var. Mutlaka gidilmeli. Akşam hava karardığında çok ilginç keyifli bir mekan oluyor.
Kiliseye tırmanın, sonra hemen yanında yer alan kır gazinosunda bira patates yiyin.
Bunların dışında mekan tanımıyorum!
  • cliquot  (14.05.15 13:28:27) 
arkadaşlar ben bunu gece gece uplasam nasıl olur?


  • kamera motor  (19.05.15 02:03:41) 
uplama olayı yok ki burada :) en fazla yorum yazmış kişilere uplayabilirsin onlar da farklı bir şey demeyecekler.
sen benim sözümü dinle ve gel gala ya da çankaya otelden oda tut. içini görmedim ama dışı güzel :) çevresi de güzel.

  • neira  (21.05.15 14:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.