[]

İnsanlardan sıkılmak, Döngülerden sıkılmak, Neler oluyor bana?

Şimdi şu son zamanlarda başıma gelen garip bir duygu var. İnsanlardan artık sıkılmaya başladım. yani hepsi aynı gelmeye başladı bana. bir insanla tanışıyoruz mesela. ama ilk konuşulan konuları belki onlarca başkalarıyla konuştum. bu yüzden inanılmaz bir gereksizlik hissediyorum ortada. arkadaşlarım falan var. onlarla olmaktan genel olarak zevk de alıyorum ama ne bileyim sanki her şey o kadar çok tekrar ediyor ki...

belki de uzun bir ilişkiden çıktığım için böyle hissediyorum. sevgili olayı da öyle mesela. bir döngüden ibaret. eskiden kızları özel olarak görüyordum. ama şimdi herkes birbirine o kadar çok benziyor ki benim için hiç biri özel önem taşımıyor. hoşlandığım bi kız olsa bile. yani 6 milyar insan var. onu özel kılan ne diye düşünüyorum. böyle olunca da kimseyi takmamaya başladım galiba. yani gereksizlik görmeye başladım.

nolacak benim bu hal? geçici mi yoksa kalıcı mı olur sizce? zaten şu aralar kızlara karşı olan duygularım da karmakarışık. yani bir sevgili yapsam nasıl davranacağım hakkında zerre fikrim yok. değer vermeyeceğim gibi geliyor.

 
geçici. bazen olur öyle. karşına yeniden seveceğin biri çıkar, ya da kafa dengi bir arkadaş, bakmışsın destan gibi anlatıyorsun. takılma, geçer.


  • manuel mandalina  (13.05.15 21:18:12) 
dönemseldir geçer


  • acckr  (13.05.15 21:20:10) 
seviş geçer.

yaş: 29
  • hasansabbah  (13.05.15 21:20:34 ~ 21:25:42) 
yaş 21. sizin kaçtı?


  • empat  (13.05.15 21:20:41) 
yaşancak bir şey kalmadığında;
herkesin gösteriş meraklısı olduğunu anladığın o vakit, al bir karar.
bak ben aldım:

tüm insanlardan nefret ediyorum. bazılarından az.

tek değilsin.
  • istebunudusunmemistik0empty  (13.05.15 21:22:02) 
arzuladığım kızlar oluyor tabii. ama sadece merak. yani olsa nasıl olurdu gibi. ya da öyle takıntılı olmuyorum. yani umrumda olmuyor. fark ettim de birine bağlanmak da gereksiz. yani o insandan da sıkılırım zannedersem. yani mesela klişeler ve bazı çok konuşulmuş konular da beni ciddi ciddi bayıyor. 2015 yılındayken yıllardır söylenmiş şeyleri bana söylediklerinde böyle bi garip oluyorum yani.


  • empat  (13.05.15 21:23:17) 
niye yahu :/


  • empat  (13.05.15 21:23:59) 
sevgili yap. düzelirsin uğraşırken. sevgilisizlik zor.


  • fransizkalanadam  (13.05.15 21:25:16) 
@fransızkalanadam şuan istediğim belki de son şeylerden biri sevgili yapmak. yani duygusal bir bağ oluşturmak istemiyorum. 1 yıllık ilişkiden çıkalı çok olmadı ki kötü şekilde bitti. zaten ondan sonra başladı böyle düşüncelerim. 1 yıllık olan şey çat diye bitti ve hiç bir değeri kalmadı. sanki hiç yaşanılmamış gibi. yani böyle bir döngünün varolduğunu biliyordum(yabancı-arkadaş-sevgili-yabancı tarzı) ama bu kadar ağır olacağını bilmiyordum. o yüzden hayatı böyle döngülerle görmeye başladım. yani boş geliyor biraz.

hatta ölmek değil de hiç olmak bana hoş gelmeye başladı. yani hiç varolmamış olmak. bilinci olmamak.
  • empat  (13.05.15 21:28:26) 
dandik birini değil, kafana uyan birini bul. gerisi boş.


  • fransizkalanadam  (13.05.15 21:35:35) 
fransızkalanadam'a katılmıyorum.
sevgili edinmek güzel şey.ama sevgililerle de yapılan olay aynı. cümle sonu gülücüklerle biterken ben bundan hoşlanıyorum diceksin sonra duyuruya gelip nasıl yapsam diye başlık açacaksın sonra olursa ağzın kulaklarında gezeceksin bir süre (olmazsa depresyon keeps going) sonra sevgilinin tripleri,sıkıntıları,sabah günaydın gece iyi geceleri,hediyeleri,özel günleri...

sevgilisizlik kolay,sevgililik zor
  • rakicandir  (13.05.15 22:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.