[]

Game of Thrones 5x4 ile ilgili bir soru

Şimdi bu lord baelish ile sansa mezar odasında konuşuyor ya. Orda baelish şu minvalde bişey söylüyor "akıllı adamları yenmek için taktikleri en iyisinden öğrendin". Burda ki en iyisiyle kastettiği cersei mi? Catelyn mi. Yoksa kendisi mi?




 
kendisi


  • cthulhu  (13.05.15 19:59:54) 
Kendisi tabii.

Cersei ya da Catelyn'den öğrendiği bir şey yok ki.
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (13.05.15 20:00:05) 
valla kitaba uygun giderlerse ileride baelish ve cersei evlenip starklara beraber saldırıyorlar, sansa da targaryenlere sığınıyor. cersei olabilir yani kastettiği.

edit: salladığım çok bariz diye düşündüm de ruh hastası bir dizi, o yüzden her şey olabilir siz de haklısınız:D böyle bir şey yok. yani olabilir tabii kitapları okumadım.

ciddi cevap: kendisi
  • ack3000  (13.05.15 20:03:13 ~ 20:12:10) 
@ack3000, iyi ki spoiler seven bir yapim var. Attiyssan da canin sagolsun :)

Kastettigi kendisi.

---- dizinin onceki sezonundan spoiler ----
Teyze olduruldukten sonraki mahkemede oyun yaptilar, ayak yaptilar ya, Sansa cikti, "Petyr Amca minicik yanagimdan optu, onu kiskandi alt tarafi. Oysaki Petyr Amca'm ailemizin en yakin dostudur, oyle boyle degildir. Su an yasiyorsak onun sayesinde, cok temiz kalplidir" diye milleti birlik olup kandirdilar, The Vale'de herkesi parmaklarinda oynattilar. Ondan bahsediyor, "O zaman ben sana neler neler ogrettim. Oldun sen artik" gibilerinden.
---- dizinin onceki sezonundan spoiler ----
  • aychovsky  (13.05.15 20:09:35 ~ 20:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.